IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Arwen de Meowth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arwen

avatar

Vrouw Aantal berichten : 27
Registration date : 10-08-10

Over je pokemon
Leeftijd: 16 jaar
Status: Gezond
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Arwen de Meowth   wo aug 11, 2010 8:17 pm

Naam: Arwen

Geslacht: Man

Leeftijd: 18 jaar

Soort: Meowth

Type: Normaal

Uiterlijk:
Arwen is een sierlijke Meowth die zich vaak erg menselijk gedraagt. Hij loopt zowel op twee als vier poten en draag ouderwetse kleding en een donkere reismantel. Verder heeft hij altijd een schoudertas bij zich waarin hij kostbare kleinoden verzameld.

Familie:
* Vader Flan
* Moeder owin
* Oom Hyrus
* Neef Mumford

Karakter:
Arwen is een nogal excentrieke Meowth. Hij spreekt voornamelijk Engels met een vreemd accent, maar beheerst ook het Nederlands. De Meowth heeft soms een nogal vreemde kijk op de wereld en andere opvattingen dan de meeste pokmon. Toch heeft hij geen slecht hart. Hij biedt hulp wanneer hem dat gevraagd wordt, maar verwacht er wel iets voor terug. Verder is hij gek op glimmende hebbedingetjes. Hij verzameld deze dan ook en is niet bang om te stelen.

Geschiedenis:
Arwen werd 18 jaar geleden geboren in een klein landje genaamd Dorius. Daar regeerde een koning, een Nidoking, in een tijd van vrede. Arwen is van edele afkomst, maar heeft daar nooit veel waarde aan gehecht, hoewel hij de voorrechten van een edele als normaal beschouwde. Hij werd geboren in een ziek nest. Ze waren met zn zessen, maar twee van hun werden meteen geveld door de koude avondlucht. En voor n stierven de jonge Meowth, totdat alleen Arwen nog over was. owin was zeer dankbaar dat in elk geval n van haar kinderen de ziekte overleeft had. De Meowth bleef zijn eerste jaren zwak van gestel, maar zat vol levenslust. Hij trainde zijn lichaam net zolang tot hij zich kon meten met andere pokmon van zijn leeftijd.

Flan was een graag geziene gast aan het hof van de koning en Arwens oom was de raadgever van de vorst. Zo kreeg hij het voorrecht met de kinderen van de koning te spelen. Twee Nidoran, een jongen en een meisje, genaamd Tauron en Kiana. De drie ware goede vrienden, ook al benijdde Tauron de kracht en lenigheid van de jonge Meowth. Maar Arwen vertelde de Nidoran hoe hij uit zou groeien tot een Nidorino en uiteindelijk een Nidoking, net als zijn vader. De gedachte aan zoveel kracht benevelde Tauron en hoe sterker hij werd, hoe meer Arwen vreesde voor zijn vriend. Kiana zag ook hoe haar broer veranderde. Ze waren beide gevolueerd, maar Tauron wilde niet langer wachten tot zijn vader de troon aan hem af zou staan. Hij sommeerde zijn vader af te treden en toen hij dit niet deed, doodde Tauron zijn vader. Na dit gevecht eiste hij een Moonstone en evolueerde hij in een Nidoking.

Het land was in shock, de werklieden legden hun werk neer en griefden om hun verloren koning. Tauron kroonde zichzelf tot koning en dwong zijn vaders raadslieden aan zijn zijde te staan. Arwen was nu al vijftien jaar en hij verachte zichzelf dat hij het niet aan had zien komen. Hij kende zijn vriend en wist waar zijn zwakheid lag. Helaas wist Tauron dit ook. Hij vroeg de Meowth op audintie en vroeg zijn oude vriend om zich achter hem te scharen. Toen Arwen weigerde wilde Tauron hem gevangen nemen, maar de Meowth ontsnapte. Hij vroeg Kiana voor haar broer te zorgen, nam afscheid van zijn familie en ontvluchtte het land. Tauron zond huurlingen achter hem aan en verklaarde hem vogelvrij. Arwen is nog nooit buiten Durion geweest en vluchtte op goed geluk ergens heen. Zodoende belandde hij in Pokerpg.

Daar ontmoette hij al gauw een Absol genaamd Mayumi en ook een Noctowl, Nyra, die net als hem uit een koninkrijk kwam. Helaas was hem weinig rust gegund. Al gauw vonden drie premiejagers hem. De Scizor en Scyters dwongen hem op de vlucht. Arwen wist ze op een dwaalspoor te brengen en hield zich meer dan een half jaar schuil in een bergketen. Anderhalf jaar lang zwierf hij door verschillende gebieden en landen. Hij kon niet terug naar huis, iets wat hem veel verdriet deed. Verscheidene keren wist hij aan premiejagers te ontsnappen, met en zonder gevechten. Het laatste half jaar is het rustiger geworden. Misschien waren ze hem vergeten of hadden de premiejagers een grote prijs om achterna te jagen. Arwen besluit terug te gaan naar het eerste land dat hij had bezocht tijdens zijn vlucht, PokeRPG, om zijn droom na te jagen: het ontmoeten van alle legendarische pokmon op aarde!


Laatst aangepast door Arwen op ma aug 29, 2011 4:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arwen

avatar

Vrouw Aantal berichten : 27
Registration date : 10-08-10

Over je pokemon
Leeftijd: 16 jaar
Status: Gezond
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Re: Arwen de Meowth   vr aug 26, 2011 5:29 pm

Arwens geschiedenis is gepdatet, ik ga ook met hem weer beginnen.

_________________
Every one has two sides.
I just like expressing them both.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Arwen de Meowth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-