IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Salvador, een Pokémon zonder vrienden...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Salvador

avatar

Man Aantal berichten : 17
Leeftijd : 23
Registration date : 01-06-11

Over je pokemon
Leeftijd: 12
Status: Gezond
Partner: Nobody loves me...

BerichtOnderwerp: Salvador, een Pokémon zonder vrienden...   wo jun 01, 2011 10:18 pm

Naam: Salvador
Leeftijd: 12
Soort: Corphish
Type: Water
Uiterlijk: Salvador ziet er uit als een normale Corphish, alleen iets groter. Verder heeft hij nog een litteken op zijn staart.
Famillie:
Vader Juan (Niet in RPG)
Moeder Raquel (Niet in RPG)
Broer Carlos (Niet in RPG)
Zus Isabella (Niet in RPG)

Karakter: Salvador is een aardige Pokémon, maar kan soms agressief zijn. Maar hij is ook erg ongelukkig met zijn bestaan als Corphish, omdat zijn uiterlijk andere Pokémon afschrikt. Daardoor kent hij geen vriendschap of liefde. Ondanks dit is Salvador niet onvriendelijk, maar verwacht niet hetzelfde van anderen. Hoewel hij het meestal niet laat merken, wil hij erg graag een vriend vinden die verder kijkt dan zijn harde buitenkant.

Verleden: De eerste 10 jaar van zijn leven leefde Salvador bij zijn ouders en broertje en zusje in een groot meer. Tot die had hij altijd opgetrokken met zijn broertje Carlos en zijn zusje Isabella. Maar op een dag kwam Salvador met een groepje Marill in aanraking. Zijn broer en zus keken niet naar de Pokémon om, maar Salvador zag dit als een kans om nieuwe vrienden te maken. Hij kwam vrolijk dichterbij en stak zijn schaar uit naar een van de Marill. De Marill deinsde rillend achteruit. Salvador keek hem verbaasd aan. “Ga weg! Eng, lelijk monster!” schreeuwde een van de andere Marill naar hem op een bange toon. Het volgende moment gilde deze en vluchtte de hele groep weg, Salvador nog steeds verbaasd achterlatend.
Diezelfde dag vroeg Salvador aan zijn ouders waarom de Marill zo hadden gereageerd. “De meeste andere Pokémon denken dat wij wreed en meedogenloos zijn. Ook zijn wij niet knuffelbaar en hebben we geen mooi uiterlijk. Daarom vrezen en mijden andere Pokémon ons.” Zei zijn vader tegen hem op serieuze toon. Salvador kon het moeilijk geloven. Hij was absoluut niet wreed, meedogenloos of iets in die richting. Als ze dat nu konden inzien. In de dagen die daarop volgde probeerde Salvador ervoor te zorgen dat de Marill hun mening zouden herzien. Uiteindelijk redde hij hen zelfs van een razende Gyarados, waaraan hij een litteken overhield op zijn staart, maar zonder resultaat. De Marill verafschuwden hem nog steeds. Salvador kreeg een rode waas over zijn ogen. Na alle moeite die hij had gedaan, dachten ze nog steeds hetzelfde over hem. Uit woedde en verdriet stormde hij op de groep af en vermoorde bijna een van de Marill. Daarna werd alles weer helder voor zijn ogen en besefte hij wat hij had gedaan. Salvador schaamde zich voor zijn woedde uitbarsting, maar vooral voor zijn uiterlijk en vluchtte weg van het meer. Na rondgezworven te hebben door moerassen, bergen, bossen en zelfs over de zeebodem kwam hij in Pokérpg terecht. Salvador hoopt hier vrienden te vinden die verder kijken dan zijn harde buitenkant en hem accepteren zoals hij is.

Bijzonderheden:
-Salvador is redelijk sterk voor een Corphish en kent aanvallen die de meeste van zijn soortgenoten niet kunnen, zoals: Dig, Aerial Ace, Rock Slide en X-Scissor.
-Salvador kan van nature in warm, koud en vervuild water overleven. Op het land kan hij ook goed overleven, alleen in extreme hitte heeft hij het zwaar.
-Salvador spreekt vloeiend Spaans, Engels en Nederlands.

_________________

Es fácil de juzgar a alguien por su apariencia.
Aunque tiene una escala difícil, también tiene un corazón que cuida.
It's easy to judge someone by appearance.
Although he has a tough scale, he also has a caring heart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Salvador, een Pokémon zonder vrienden...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-