IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Force

avatar

Man Aantal berichten : 242
Registration date : 28-02-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1 Year Old
Status: Gewond
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    do sep 08, 2011 9:10 pm

Wat moest hij nu zeggen? Dit was een lastige situatie. Waarom hadden ze haar niet meegebracht? Dat had het veel makkelijker gemaakt. ''Ehh..'' stamelde hij, nog steeds niet wetend wat hij moest zeggen. "Tis goed.." Ook zijn mondhoeken krulde op toen hij haar verlegen lach zag. Gelukkig. ''Je bent groot geworden.'' Hij zette zijn hand op haar hoofd en schudde haar haar door elkaar. Ze was waarschijnlijk wel groot genoeg om op zich zelf te leven, dit had ze dan waarschijnlijk ook gedaan de afgelopen paar weken, of waren het maanden? Naja, wat het ook was, ze kon voor zichzelf zorgen. Als een trotse grote broer, wat hij ook was, keek hij naar haar terwijl hij zijn vinger in zijn mond stak. Hij bracht de met speeksel gevulde vinger naar haar gezicht om haar vacht schoon te maken. Haar vacht was waarschijnlijk schoner dan haar, toch kon hij het niet laten om het te doen.

''Hmm..'' mompelde Force toen Shadow alles had uitgelegd. Jammer! Hij zou niet met Evora mogen samen werken. Ze hadden tenslotte beide handen, dus moest hij een persoon zonder kiezen. Zijn hand gleed langs de armloze Pokémon. Houndoom, Douza, Chiara, een poliwag en een Ninetales? Dit was de eerste keer dat hij beide de Poliwag en Ninetales had gezien. Eigenlikwas het de eerst keer at hij de twee soorten in het algemeen had gezien. Hij werkte liever samen met iemand die hij beter kende. Die kon je beter vertrouwen. Hij richtte zijn blik eens op Houndoom. Bij het richtte van zijn blik op haar keek hij al snel als eerder. Vol haat. Het duurde even voordat hij zich blik op de twee overgebleven Pokémon richtte. Misschien moest hij gewoon wachten tot iedereen een partner had, dan kon hij met de overgebleven persoon? Nee, dat was te simpel. Hij wou snel kunnen beginnen. Het eerste wat hij moest doen was Evora aan een partner koppelen. Hij wou niet dat zij alleen achter bleef. ''Kom mee.'' Een vriendelijke glimlach verscheen op zijn gezicht. Hij pakte de Riolu bij haar poot vast en trok haar mee naar voren.

_________________

~ Just keep running ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teresiá
Moderator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 26
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    za sep 24, 2011 1:54 pm

Vanuit haar ooghoeken zag Teresiá een kleine, zwarte gedaante naderen. Als een aapje klom zo langs haar voorpoot omhoog en nam ze plaats in haar nek. "Ik ben Angel!" verklaarde het wezentje, dat ze zo vlug had herkend als een Cyndaquil. Haar stem was hoog en kinderlijk. "En jij bent zacht!" vervolgde Angel. De Ninetales schoot even in de lach. Ze stelde zich nogmaals voor en gaf ook haar een complimentje. Als je kinderen ergens gelukkig mee kon maken, dan waren dat complimentjes. Haar blik viel even op de Quilava die vlug zijn blik afwende en achter zijn oren krabde. Teresiá betrapte zichzelf op een glimlach. Deze reactie had ze vaker gezien wanneer ze ergens haar intrede deed, maar dat liet ze niet naar haar hoofd stijgen. Ze was nu eenmaal een Ninetales en dat zou haar gedrag niet mogen beďnvloeden. Inmiddels had ze ook de aandacht van de grijze Raichu. "Mijn oprechte excuses voor het gedrag van mijn dochter. Avontuur zit blijkbaar in haar natuur.." De Raichu zuchtte even, maar Teresiá glimlachte geruststellend. "Het is geen enkel probleem, echt niet," zei ze vriendelijk, terwijl een een beetje achterom keek naar Angel.

"Mijn naam is Shadow, ik leid samen met mijn partner, Evening, de Chiave groep. De Chiave vecht voor de vrede in PokéRPG, zelfs al lijkt er geen gevaar te dreigen.." vervolgde Shadow. Teresiá volgde haar blik naar de Quilava die haar eerder aan had zitten staren. Hij had nu gezelschap gekregen van een jonge Pichu en meteen viel het kwartje bij de Ninetales. Angel, de Pichu en de grijze Cyndaquil waren de kinderen van Shadow en Evening! Teresiá vond het geweldig om te zien, veel jonge pokémon overleefden hun eerste levensjaar niet. Deze drie hadden echter een veilige omgeving om in op te groeien. "Wij wilden hier een behendigheids-training houden. Wat mij betreft ben je welkom om mee te doen." Teresiá richtte haar bruine ogen weer op Shadow. Ze dacht zorgvuldig na over het voorstel. Wilde ze wel betrokken raken bij zo'n organisatie? Het zou de nodige gevaren opleveren. Aan de andere kant wist ze nu hoe wreed de wereld kon zijn, dus waarom zou ze niet de kans grijpen om te proberen hem een beetje beter te maken? De Ninetales glimlachte vriendelijk. "Het zou me een eer zijn. Heb je nog een bepaalde voorkeur met wie ik de oefening doe?" Haar bruine ogen stonden zacht en vragend. Opeens merkte ze op dat ze zelfs wat ouder was dan deze Raichu, hoewel zij eruit zag alsof ze veel meer mee had gemaakt. Het zou goed voor haar zijn om te leren van de ervaring die deze pokémon hadden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadow
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 22
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    ma okt 10, 2011 5:01 pm

Aan het gezicht van de Ninetales kon Shadow zien dat ze even na moest denken over haar aanbod. Dat vond ze prima, tenslotte wilde niet iedereen betrokken raken bij de oorlogen met de duistere Pokemon. Ze gunde de sierlijke vos dan ook de tijd om er over na te denken. Zelf keek ze even rond. De meeste Pokemon hadden duidelijk geen flauw idee met wie ze een team moesten vormen. Shadow schudde ontevreden haar kop. Ach, gelukkig was er hier een makkelijke oplossing voor. "Het zou me een eer zijn. Heb je nog een bepaalde voorkeur met wie ik de oefening doe?" Shadow richtte haar zwarte ogen weer op de Ninetales. Een grijns vormde zich op haar mond. "Nou, Angel schijnt je te mogen.." Zacht grinnikte de grijze Raichu. Angel gooide de lange haren op de kop van Teresia helemaal door de war. Het zag er belachelijk schattig uit. "Ik denk dat ik de rest ook maar moet helpen met het kiezen van een partner." Shadow deed een stap opzij en schraapte haar keel, hopend de aandacht te trekken.
"Iedereen die nog geen trainings-partner heeft, ga in een rij naast elkaar recht voor me staan." Shadow keek de groep rond. Ze wilde nu toch echt beginnen, zelfs al misten er eigenlijk nog twee leden. Ze had nu lang genoeg gewacht.

OOC: Korte post, nya >u>

_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA

I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inciala.actieforum.com/forum.htm
Hope

avatar

Vrouw Aantal berichten : 94
Registration date : 18-10-10

Over je pokemon
Leeftijd: 5 maanden
Status: Gezond
Partner: Geen

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    do nov 03, 2011 7:34 pm

Met een schuin oog keek Hope naar Angel. Ze zat bovenop de prachtige vos alsof zij een prinsesje was en de vospokémon haar koninklijke rijdier. Het stak Hope. Waarom kreeg Angel alle aandacht? Waarschijnlijk omdat ze die zelf opeiste, maar het zinde de kleine Pichu niet. Angel was avontuurlijk, maar ook brutaal. Waarom zag niemand in dat zíj de perfecte, goed opgevoede dochter was? Bovendien was ze ook nog eens veel knapper. Hope snoof en wendde zich tot de fruitmand. In eerste instantie had ze eerst zelf de oefening willen doen, maar bij nader inzien was het veel leuker om haar papa te bekogelen met fruit! Zonder enige waarschuwen gooide de Pichu een rijpe Pecha Berry naar Evening. Het fruit sloeg kapot tegen zijn rug en Hope had het niet meer. "Hahahahaha, papa is vies! Papa heeft fruit op zijn rug! Hahahaha!" Hikkend van het lachen werkte de Pichu zich weer overeind, ze was namelijk omgevallen door haar lachbui, en pakte nog een stuk fruit uit de mand. Evening was ondertussen wat verder van haar af gaan staan en keek nu haar richting op.

Hope concentreerde zich en smeet de bes op haar vader af die ontweek hem en Hope trok een boos gezicht. Ze pakte nog een bes en gooide die naar de Quilava. En nog één, en nog één. Toen ze een Watmel Berry uit de mand pakte wankelde ze onder het gewicht van de bes. Ze helde over, wankelde even en viel toen achterover. De bes sloeg achter haar hoofd kapot en grote stukken fruit vlogen over het terrein. Enigszins beteuterd stond ze op, haar gezicht was volledig bedekt met het roze fruitsap. Snel schraapte ze alle smurrie van haar gezicht, waar een hoge blos op stond. Snel rende Hope achter de fruitmand om zich te verstoppen. Dit was zo vernederend!

OOC: Yay voor niet overlegde godmode xD Ik neem aan dat je het niet erg vind Kim, zo niet, sorry Razz Anders zat er geen vaart in mijn post.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amita

avatar

Vrouw Aantal berichten : 93
Leeftijd : 27
Registration date : 22-04-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1.5
Status: Gezond
Partner: Amita: "Wat is dat?"

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    za nov 05, 2011 6:32 pm

Vrolijk huppelde een eenzame Absol door het bos. Ze was Abi, de kleine Poochyena die haar uit de grond had gered, onderweg ergens kwijt geraakt, maar ze ging er van uit dat de pup zich in haar eentje ook wel kon redden. Zo niet, dan had Amita een moord op haar naam staan. Nou ja, was het moord om een jonge pokémon alleen achter te laten in een bos? Nee, dat was meer uhm... poging tot doodslag? Nee, verwaarlozing! Maar de Pooch was haar kind niet, dus dat was het ook niet. Het was gewoon een domme actie waarbij beide pokémon waren verdwaald. Ja, dat was het. Dus Amita kon absoluut niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel dat Abi op liep. Mooi, nu ze dat ook weer wist kon ze weer ongestoord verder huppelen door het grote bos, want ondanks het feit dat het alweer een hele tijd geleden was dat ze onder de grond vandaan was gekomen, ze was nog steeds in hetzelfde bos. Haar zoektocht naar de bergen had nog niks opgeleverd en de pokémon begon vaag het vermoeden te krijgen dat ze compleet de verkeerde kant op huppelde. Terug gaan was dan ook weer geen optie. Stel dat die bomen een eindje terug zich af gingen vragen waarom Amita nou alweer langs kwam lopen? En wat nou als ze terug ging en dan besloot dat ze toch wel de andere kant op moest? Dan zou ze nóg een keer langs die bomen komen en die zouden haar dan helemaal voor gek verklaren! Zucht, het leven was zwaar.

Goed, bergen, daar was ze naar op zoek. De kleine Absol keek tijdens het lopen goed om zich heen of ze ergens misschien een berg zag. Af en toe week ze van het pad om blij op een grijze massa af te stormen, om er vervolgens achter de komen dat het één enkele steen was. Dat was natuurlijk geen berg. Bergen waren veel groter. Bergen reikten helemaal tot in de lucht en verder! Als je bovenop een berg stond dan kon je de wolken aaien! Ja, dat wilde ze doen! De wolken aaien! Vrolijk huppelde de Absol verder, druk fantaserend over hoe zacht en donzig die wolken wel niet zouden zijn als ze eenmaal hoog genoeg in de bergen was om ze te kunnen aanraken. Plotseling bleef de pokémon staan. Haar oren hadden geluid opgevangen aan haar linkerkant. Of was het nou haar rechterkant? Ze was ook zo slecht met richtingen! Ze keek opzij (naar links dus) en zag een grote struik. Vanachter die struik klonken allemaal stemmen. Hé! Daar waren andere pokémon! Die konden haar vast wel de weg naar de bergen wijzen! Vrolijk huppelde ze naar de struiken toe, maar daar aangekomen hield ze zichzelf tegen. Wat nou als het helemaal geen vriendelijke pokémon waren? Nou was de Absol in haar hele leven (waarvan ze één jaar onder de grond had gezeten) nog nooit een onvriendelijke pokémon tegen gekomen. Die aardige Rowanmeneer bijvoorbeeld! Die was ook heel aardig geweest tegen haar. Om toch maar het zekere voor het onzekere te nemen besloot de Absol tussen de bosjes door te sluipen.

Amita ging op haar buik liggen en kroop pootje voor pootje vooruit, onder de takken van de struik door. Het was niet gemakkelijk; het zwaard aan haar hoofd bleef steeds achter takken haken. Uiteindelijk bereikte ze de andere kant. Ze gluurde tussen de bladeren door en haar blauwe ogen werden groot. Er waren een heleboel pokémon aan de andere kant van de struik! Ze zag hele kleine pokémon en hele grote. Een Quilava, een Pichu, een Pikachu, een Ninetales en ging zo maar door. Wat gezellig! Ze leken ergens mee bezig te zijn en eigenlijk wist de kleine pokémon niet goed of ze hier wel welkom was. Ze ving iets op over een training. Nee, dan was ze hier inderdaad niet welkom. Amita besloot terug te gaan, maar toen ze achteruit wilde schuifelen kwam ze niet weg! Haar zwaard had zich achter een dikke tak gehaakt en nu zat ze vast! Eerst probeerde Amita voorzichtig los te komen om de andere pokémon niet te storen. Ze kwam echter niet los. Steeds wilder begon de pokémon te worstelen en met haar kop te schudden. Erg stil deed ze nu niet meer. maar het maakte niet uit. Ze zat verdorie vast! Na veel wrikken kreeg ze zichzelf eindelijk los. Snel draaide Amita zich om, om zo te voorkomen dat ze achter nog meer takken zou blijven hangen. Opgelucht haalde ze adem toen ze aan de andere kant van de struik was. Zo, daar was ze goed uit weg gekomen. Dan was het nu tijd om verder te gaan met haar zoektocht naar de- 'Vlinder!' Een kleine vlinder kwam voorbij gefladderd. Hij was zo mooi! Amita wilde hem hebben. 'Kom hier!' riep de absol vrolijk en ze sprong achter de vlinder aan. Vrolijk achtervolgde ze de vlinder, maar doordat ze alleen oog had voor het prachtige wezentje, zag ze niet waar ze heen ging. Zonder het door te hebben kwam ze op de open plek terecht die ze net bespied had vanuit de bosjes. 'Vlinder!' riep Amita en ze rende in volle vaart achter het wezentje aan. Maar ja, pokémon die niet zien waar ze heen gaan botsen vanzelf ergens tegenaan, zo ook Amita. Met een doffe bonk botste Amita tegen iets warms en zachts aan. Het object waar ze tegenaan was gebotst bood niet veel weerstand en struikelde opzij. Amita zelf struikelde ook, maar dan over haar eigen poten. Met een spectaculaire salto belande de pokémon op haar rug. Vanuit haar liggende positie kon ze allemaal andere pokémon zien. 'Uh, hoi?' zei ze zo onschuldig mogelijk.

OOC: Ja ik wilde Amita ook graag hier heen sturen, dus bij deze (A) Hoop dat jullie het niet erg vinden?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teresiá
Moderator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 26
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    ma nov 07, 2011 5:46 pm

Afwachtend keek Teresiá de grijze Raichu aan met haar bruine ogen. Shadow grinnikte en zei: "Nou, Angel schijnt je te mogen.." Als antwoord daarop woelde de jonge Cyndaquil met haar korte pootjes door de lange vacht op haar hoofd. Verbluft keek Teresiá naar de warrige lokken die langs haar gezicht hingen en barstte toen in lachen uit. Ze zag er nu waarschijnlijk belachelijk uit! "Ik denk dat ik de rest ook maar moet helpen met het kiezen van een partner." zei Shadow en de Ninetales merkte op dat ze nogal ontevreden keek. Blijkbaar verliep de training niet zo soepel als hij zou moeten. Onwillekeurig verscheen er een blos op haar gezicht, toen ze zich bedacht dat zij er nog wel een de oorzaak van kon zijn. Balancerend op drie poten streek ze met haar rechter voorpoot haar lange lokken terug. "Okee Angel, laten we maar een gaan beginnen." Terwijl Shadow de overige leden beval in een rij te gaan staan, liep Teresiá rustig naar de manden met fruit. Aangezien Angel degene was met handen, was het meest logische dat de kleine Cyndaquil haar zou gaan bekogelen met fruit, Teresiá had zo'n vermoeden dat Angel dat helemaaaal niet erg zou vinden. De Ninetales keek een beetje achterom. "Nou Angel, wil jij eerst met fruit gaan gooOOO-AAAAAH!"

Iets hards, warms en pluizigs stortte zich op haar benen. Door de klap wankelde Teresiá kruiselings weg, struikelde ze bijna over de fruitmanden en kwam ze uiteindelijk met vier gespreide benen tot stilstand. Ze hoopte maar dat Angel zich vast had kunnen houden. Ze merkte dat haar hart in haar keel klopte en de adrenaline door haar bloed spurtte door de schrik. Met grote ogen zocht ze het object of de pokémon die haar geramd had. Daar, midden op de open plek, lag een jonge Absol. "Uh, hoi?" zei ze onschuldig en Teresiá voelde haar hart groeien. Wat een schatje! Ze wist niet veel over de groei van Absols, aangezien ze niet evolueerden, maar ze schatte deze pokémon ongeveer een jaar oud. Langzaam, met de schrik nog in haar poten, liep Teresiá naar de Absol toe, ging bij haar kop staan en keek haar ondersteboven aan. "Is alles in orde?" vroeg ze bezorgd, hoewel de pokémon geen lichamelijke schade leek te hebben. "Ik heet Teresiá. En jij bent?" Haar stem was vriendelijk, haar ogen vragend. De jonge Absol had haar hart nu al gestolen!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amita

avatar

Vrouw Aantal berichten : 93
Leeftijd : 27
Registration date : 22-04-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1.5
Status: Gezond
Partner: Amita: "Wat is dat?"

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    za dec 10, 2011 4:02 pm

Amita wou dat er een aanval bestond waarmee ze onzichtbaar kon worden. Die was er vast wel, maar die kende zij nog niet. Door de grond zakken was ook een optie, maar daarvoor zou ze zich eerst om moeten draaien, een gat moeten graven en dan pas zou ze kunnen verdwijnen. Een niet erg subtiele manier van verdwijnen en ze was al zo onsubtiel op deze open plek beland! Daarbij had ze ook nog eens een andere pokémon geramd en die zou nu vast heel boos op haar zijn! Hopelijk stond de pokémon open voor excuses, want Amita had er een heeeeeeleboel. De door haar geramde pokémon kwam langzaam dichterbij. Amita lag nog altijd op haar rug en zag hoe de pokémon haar ondersteboven naderde. Bij haar kop hield de pokémon halt en Amita maakte zich op voor een woedeaanval. Ze kneep haar ogen dicht en dook in één in afwachting van de boze woorden, maar in plaats daarvan hoorde ze: 'Is alles in orde?' Verbaasd opende Amita haar enorme ogen en keek ze ondersteboven naar de Ninetales. 'Uh,' stamelde ze. Ze wist het niet. Ging alles goed met haar?

Ze rolde om, zodat ze niet langer op haar rug lag en stond op. Ze schudde één voor één met haar poten om te voelen of die nog heel waren, kwispelde met haar staart en probeerde het zwaard op haar hoofd te controleren. Alles leek nog heel. Ze had alleen een paar schrammetjes, maar verder niks ernstigs. 'Ja, alles gaat goed!' riep ze vrolijk. Ze was blij dat ze nog heel was en ook opgelucht over dat de pokémon niet tegen haar was uitgevallen. 'Ik heet Teresiá. En jij bent?' Amita richtte haar ogen op de Ninetales, stak trots haar borst naar voren en zei: 'Ik ben Amita!' Vervolgens liet ze haar houding weer varen, boog haar kopje wat naar beneden en mompelde: 'Sorry dat ik je heb getackeld. Het was niet mijn bedoeling! Ik zat alleen vast achter een tak met mijn zwaard en toen.. en toen... toen schoot ik los en ging het fout.' Langzaam stierf haar stem weg en keken haar ogen naar de grond. Ze had wel een betere manier kunnen bedenken om kennis te maken met een pokémon dan op deze manier.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlet

avatar

Vrouw Aantal berichten : 3
Registration date : 07-03-12

Over je pokemon
Leeftijd: 1 jaar
Status: Gezond
Partner: /

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    wo maa 07, 2012 2:35 pm

De dag voorspelde dat hij goed zou kunnen worden. Scarlet's blik gleed door de omgeing. Ze had gehoord dat de Chiave een training in de buurt hielt. Haar zwarte huid glom in de stralen van de zon terwijl ze vloog. Haar machtige vleugels brachten Scarlet op grote snelheid en ze schoot door de lucht alsof het niets was. Van haar uiterlijk zou je best kunnen schrikken. Scarlet was een van de weinige zwarte Charizard's in Inciala. Ze zocht en zocht tot ze een groepje verschillene Pokémon bij elkaar zag en maakte een duikvlucht en schoot over de pokémon heen en landen niet al te dichtbij en draaide zich om. Meteen kon je herkennen wie hier de leiding had en Scarlet liep dichterbij de Chiave en haar leden. 'Hallo allemaal. Ik ben Scarlet en wilde me aansluiten bij de Chiave.' zei Scarlet met een vriendelijke stem en ze hielt haar kop wat lager dan ze normaal zou staan. uit respect voor de leider van de Chiave.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evening

avatar

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 114
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    za maa 10, 2012 8:30 pm

Nu moesten alleen de ander Chiave leden nog een partner kiezen voor de training. Iets wat blijkbaar niet zo snel en makkelijk ging als voorheen verwacht. Hij merkte dat zijn partner ongeduldig werd, en hijzelf vond ook dat het lang genoeg geduurd had. ''Goed.. het maakt allemaal niet uit, ga maar gewoon in paren van twee staan, anders gaat de training nooit..'' riep Evening, maar stopte abrupt toen hij iets tegen zijn rug aan voelde klappen. Het was nat en nogal koud, en hij kon voelen dat het bij aanraking met zijn rug uit elkaar spatte. Eerst schrok hij en keerde hij zich om, maar hij zag nu al waar het vandaan was gekomen. Hope was de schuldige, dat was duidelijk. Al snel begon ze te lachen. "Hahahahaha, papa is vies! Papa heeft fruit op zijn rug! Hahahaha!" Evening vormde een grijns op zijn gezicht, veegde wat vruchtvlees van zijn vacht af en fronste daarna wanneer hij zag dat ze nog een stuk fruit pakte. Waarschijnlijk was ze van plan ook deze tegen hem aan te gooien. Mooi niet. Zonder te waarschuwen zette hij zichzelf op vier poten, rende naar zijn dochter toe en greep haar onder haar armpjes naar boven. Hij grijnsde naar haar en hapte snel het stuk fruit uit haar handen voordat ze hem ook maar omhoog kon houden om te gooien. Na veel gesmak slikte hij het stuk fruit door. ''Fruit is niet om te gooien'' zei hij met een droog hoofd waarna hij de rest van het sap van zijn lippen af veegde met een van zijn armen. Daarna aaide hij haar over haar bolletje, waarna hij haar weer neer zette op de grond. Want ondertussen waren er een paar Pokémon bij gekomen. Een kleine absol jaagde achter een vlinder aan, maar lette niet op de omgeving om haar heen, waardoor ze tegen Teresiá, de ninetales, aanbotste. 'Uh, hoi?' zei ze met grote glimmende ogen, zo onschuldig mogelijk. Een glimlach kwam op Evening's gezicht. Wou die zich ook bij de groep voegen, of was het slechts een verdwaalde Pokémon? Ahwel, de Ninetales ontfermde zich over de licht versufte Absol, stelde zich voor en vice versa. Dit zorgde ervoor dat Evening weer de andere kant op keek, want weer klonk er het geluid van een nieuwe onbekende Pokémon. Deze Pokémon was een heel stuk groter en angstaanjagender. Het was een vrouwelijke zwarte Charizard. Zwart? Hoorden ze niet rood/oranje te zijn? Misschien was dit een shiny versie van een Charizard. Indrukwekkend, dat was het zeker. Door haar uiterlijk zag ze er woest uit, maar dat was ze niet. Integendeel, ze landde bij de rest van de leden en begon te spreken. ''Hallo allemaal. Ik ben Scarlet en wilde me aansluiten bij de Chiave.'' weerklonk de zeer vriendelijke stem van de draak. Evening glimlachte toen ze respectvol haar kop wat verlaagde. Dat was een verassing! Bijna had hij gedacht dat er een Pokémon kwam om herrie te schoppen, maar niks was minder waar. ''Welkom, Scarlet!'' antwoordde Evening meteen enthousiast. ''Dat is zeer mooi, we kunnen goed nieuwe leden gebruiken.'' zei hij daarna een stuk rustiger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.Evening.tk
Scarlet

avatar

Vrouw Aantal berichten : 3
Registration date : 07-03-12

Over je pokemon
Leeftijd: 1 jaar
Status: Gezond
Partner: /

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    zo maa 11, 2012 9:41 am

Een Quilava kwam naar voren gelopen en verwelkomde Scarlet op een enthousiaste manier. Scarlet trok haar kop weer terug en grijnsde haar scherpe tanden bloot. Ze zag er beangstigend uit, maar ze was een vriendelijke Charizard die ooit eens een litteken van een andere Charizard had verkregen met een territorium-gevecht. Helaas had ze daardoor een deel van haar terretorium verloren en nu was ze op zoek gegaan naar de Chiave om zich daar bij aan te sluiten. 'Bedankt voor de gastvrijheid tegen wie wil je me hebben voor de test?' vroeg Carlet en een grom rommelde er achterna die niks voorstelde. Ze was klaar om er voor te gaan en zwiepte haar vlam op haar staart heen en weer in afwachting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chiara

avatar

Vrouw Aantal berichten : 570
Leeftijd : 22
Registration date : 25-02-10

Over je pokemon
Leeftijd: 11
Status: Gezond
Partner: Don't need one ♥

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    zo maa 11, 2012 11:20 am

Chiara's ogen registreerde een hoop vanaf dat moment. Er waren meer pokémon bijgekomen sinds dat ze was gearriveerd, maar de meeste herkende ze niet eens. Sommige waren nieteens aanwezig bij de vorige bijeenkomst, dus dat moest wel betekenen dat ze nieuwelingen waren die zich wilde voegen bij de Chiave. Een klein glimlachje vormde zich op haar gezicht. Dat bracht wel wat herinneringen met zich mee voor haar. De Eevee liet haar blik glijden over de pokémon die er net bij waren komen staan. Een jonge Absol en een raar getinte Charizard. Bij de Charizard hief Chiara haar wenkbrauw op. Nog een donkergekleurde pokémon? Ze was nog nooit zulke wezens tegengekomen, maar hier in dit gebied gelijk twee. Hoewel het niet zo geheel bijzonder was dat deze Charizard een donkere kleur had, aangezien het vrij normaal was voor een Shiny pokémon. Shadow, daarentegen, was geen shiny versie van haar soort. De Eevee merkte op dat de enorme draakpokémon met Evening aan de praat was gegaan. Ze meldde zich nu vast en zeker aan voor de groep, of niet soms?

Chiara's ogen gleden naar de jonge Absol, die daarnet tegen een andere nieuwkomer was opgebotst. Een Ninetales genaamd Teresiá. Ze had nog net de naam op kunnen vangen van de pokémon. Het leek erop dat Teresiá zich ontfermde over de pokémon. Of, nouja, ze was op de Absol afgelopen om te zien of alles goed was. Chiara's blik gleed vervolgens weer over de rest van het groepje. Ze beet even op haar onderlip bij de gedachte dat ze hier nog een partner tussenuit moest halen. Er was nog niemand op haar af komen lopen en ze had zelf het initiatief nog niet genomen. Voor haar was het een heel karwei om een praatje te maken met een pokémon die ze nog niet volledig kende. Zeker als die pokémon ook nog eens 20 keer zo groot was als haar, zoals de Charizard. Toch had ze niet al teveel moeite meer met sociale contacten proberen te leggen. Althans, niet meer sinds ze wat ouder werd en in dit gebied was gaan leven. Het enige wat ze nodig had was een duwtje in de rug, maar die kreeg ze nu helaas niet. Met wie moest ze nou een groepje vormen? Shadow had gezegd dat ze iemand moest zoeken die handen had. De pokémon die ze wél kende, hadden allemaal vier poten, net als haar. Of ze waren al bezet door iemand anders. Haar blik gleed weer naar de Charizard. Zij had klauwen, geen poten. Daar bovenop kwam ook nog eens dat ze nog geen partner had. Misschien was dit wel een goede buitenkans voor haar. Zonder er nog verder bij na te denken, liep ze op de twee pokémon af.

''Hallo,'' sprak ze vriendelijk toen ze bij Evening en Scarlet stond. Ze richtte zich eerst op de Charizard. ''Ik heet Chiara,'' stelde ze zichzelf voor aan de pokémon, voordat ze zich naar Evening draaide. ''En ik vroeg me af of je al een partner zoekt,'' vervolgde ze, op beide pokémon gericht. Een onzekere vraag aan de Charizard, waarbij ze bevestiging zocht bij de Quilava. Ze wist namelijk nog niet zeker of de Charizard al was toegelaten en of deze wist wat de bedoeling was.

- Flutpost >> -

_________________

I will work this body, I will burn this flame
oh in the dead of night, and in the pouring rain
yeah, I'm a work-a-holic and I swear, I swear
yeah, and one day I will beat you fair and square
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evening

avatar

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 114
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    zo maa 11, 2012 7:13 pm

De Charizard liet blijken dat ze zijn gastvrijheid waardeerde, en als antwoord gaf Evening een knikje met zijn hoofd. ''Natuurlijk.'' sprak hij daarna. ''Een potentieel nieuw lid moeten we hartelijk verwelkomen'' zei hij met een glimlach op zijn snoet. Daarna keek hij heel even om zich heen om alles in de gaten te houden, vooral zijn kinderen. Maar ach, hier kon ze niks gebeuren. Zouden ze van plan zijn stiekem weg te sneaken, dan waren er natuurlijk altijd nog de Chiave leden die ze tegen zouden houden. Toch was Evening alert, want vooral Purity was een houdini die elke kans om weg te komen pakte, meestal. Hij was hem al twee keer uit het oog verloren, maar gelukkig had hij hem ook weer teruggevonden, ongeschonden. Hij slaakte een zucht wanneer hij weer die opluchting in zich voelde, maar schudde daarna zijn kop. Uit zijn gedachten en terug in de werkelijkheid. Ohja, hij was in gesprek met de nieuwe zwarte Charizard. Hij knipperde nog even versuft na met zijn ogen, waarna hij zijn blik richtte op de kop van het enorme beest. Deze vroeg met wie ze samen moest gaan met deze oefening. ''Euh..'' antwoordde Evening. Tja, dat mochten ze zelf weten. Maar deze Pokémon was natuurlijk nieuw en kende hier niemand, dus logisch dat ze zich eerst tot hem keerde met deze vraag. Evening wou rond gaan kijken voor een geschikte partner, maar voordat hij dat voort kon zetten kwam er al eentje hun kant op. Chiara, de Eevee liep hun kant op, en richtte zich eerst tot de draak, om zichzelf voor te stellen aan haar. Hmm, mooi. Deze Eevee had hij nog niet veel horen praten, en ze leek dan ook een beetje verlegen. Goed dat ze zichzelf ertoe aanzette om contact te maken met de nieuweling. Daarna richtte ze zich echter ook half op hem. ''En ik vroeg me af of je al een partner zoekt,'' De vraag was aan Scarlet, maar hij wist dat ze zich ook op hem richtte voor bevestiging. Evening zweeg, maar gaf een kort knikje als antwoord. Een kleine glimlach sierde daarna zijn gezicht. Hmm oké. Als hun nu samen gingen, dan hadden toch al best veel Pokémon een partner. De laatste paar nu nog en kan konden ze beginnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.Evening.tk
Scarlet

avatar

Vrouw Aantal berichten : 3
Registration date : 07-03-12

Over je pokemon
Leeftijd: 1 jaar
Status: Gezond
Partner: /

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    zo maa 11, 2012 11:31 pm

Een Eevee kwam hun kant op gelopen en Scarlet boog haar kop wat naar de Eevee die zich voorstelde als Chiara. Scarlet knikte en richten zich weer tot Evening die blij was dat Chiara naar Scarlet en Evening was gekomen om haar als partner te willen kiezen. Het maakte niet uit of je nu groot of klein was, maar hoe bekwaam je was in je vechtstijl en hoe behendig je was. Scarlet zou deze Eevee gemakkelijk op kunnen pakken en van grote hoogte naar beneden te laten vallen, maar dat gebruikte ze maar zelden. Scarlet richten zich weer tot Chiara en keek haar met haar el paarse ogen strak aan. 'Ik vind het best, maar ik houd me niet in als je dat maar weet Chiara. Bedankt Evening ook al was deze kleine je net voor.' zei Scarlet vast beraden en de felheid in haar ogen leek te ontvlammen. Scarlet vond gevechten onderling geweldig en deinsde er ook niet voor terug, maar gaf voor de volle honderd prosent in. Scarlet nam haar gevechtshouding aan en wachten af op wat Chiara zou gaan doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amita

avatar

Vrouw Aantal berichten : 93
Leeftijd : 27
Registration date : 22-04-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1.5
Status: Gezond
Partner: Amita: "Wat is dat?"

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    di aug 28, 2012 4:11 pm

Amita staarde naar de grond, zich nog altijd schamend voor de slechte entree bij deze bijeenkomst. Het was in eerste instantie niet eens haar bedoeling geweest om de pokémon hier lastig te vallen, maar nu was ze er toch in verzeild geraakt. Per ongeluk, maar ze leek niet onwelkom. Tot nu toe was er nog niemand naar haar toe gekomen om haar weg te jagen, omdat dit een besloten vergadering was ofzo. Nee, ze was vriendelijk verwelkomd, voor de Ninetails genaamt Teresiá in ieder geval. Amita wilde zichzelf net zover krijgen om op te kijken naar de Ninetails voor haar toen er opeens een grote, enge schaduw over het land trok. De kleine Absol keek op en schrok zich een hoedje toen er een gigantische, donkere gestalte over de groep vloog. 'Help! Een monster!' riep Amita nog voor ze doorhad wat er eigenlijk voorbij was komen vliegen. Ze verborg zich snel onder de negen staarten van Teresiá en gluurde vanuit daar naar de grote pokémon die even verderop was geland. Het bleek een soort zwarte draak te zijn, maar helaas was Amita's pokémon kennis te beperkt om haar te vertellen welke pokémon dit was. 'Wat is dat?' piepte Amita naar Teresiá. Ze voelde zich niet helemaal op haar gemak, want die draak zag er aardig gevaarlijk uit. Dit bleek niet helemaal gegrond, want toen de draak ging praten klonk ze heel vriendelijk. Maar schijn kon bedriegen! Wie weet wilde die enge pokémon iedereen wel opeten! Amita bleef zich veilig verstoppen tussen de vele staarten van Teresiá. Now way dat ze hier uit zou komen. Pas als alles echt veilig was zou ze tevoorschijn komen.

OOC: Ik dacht, laat ik ook weer eens met Amita posten XD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teresiá
Moderator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 26
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    do aug 30, 2012 11:25 am

De jonge Absol stond op, schudde met al haar ledematen en kwam toen schijnbaar tot de conclusie dat alles er nog aan zat. Teresiá grinnikte om deze actie en het overduidelijke enthousiasme van deze jonge Absol. "Ik ben Amita!" antwoordde de jonge Pokémon, waarbij ze haar borst trots vooruit stak. Die houding verdween al snel weer, waarna Amita berouwvol zei: "Sorry dat ik je heb getackeld. Het was niet mijn bedoeling! Ik zat alleen vast achter een tak met mijn zwaard en toen.. en toen... toen schoot ik los en ging het fout." Teresiá kek vertederd naar het gebogen koppie van Amita. "Rustig maar, het is al goed. Soms gebeuren er nu eenmaal ongelukjes," suste ze en besefte toen dat ze wel erg moederlijk klonk. Was het nu echt al zo lang geleden dat ze zelf nog een jonge Vulpix was geweest die zich overal zonder an te denken instortte? Op dat moment scheerde er een Pokémon over hun hoofden, de windvlaag deed haar vacht en staarten wapperen. Nog voordat Teresiá kon ontwaren wat de windvlaag had veroorzaakt hoorde ze Amita schreeuwen. "'Help! Een monster!" De Absol schoot achter Teresiá en verborg zich tussen haar staarten. Verward keek Teresiá om en trok een wenkbrauw op. Okee, Amita was dus wel een held op sokken. Ze glimlachte even vertederd en richtte haar blik toen op de grote, zwarte Charizard die op de open plek was geland. Ze had nog nooit eerder een zwarte Charizard gezien! Ze leek erg vriendelijk, ondanks haar uiterlijk. Scarlet, nog een naam om te onthouden. "Wat is dat?" piepte Amita vanachter haar staarten. "Dat is een Charizard," antwoordde Teresiá geduldig, waarna ze zich omdraaide zodat ze de jonge Absol aan kon kijken. "Dat is de laatste evolutie van Charmander. Normaal gesproken zijn ze oranje, maar ik denk dat dit de shiny vorm is." Jeetje, nu klonk ze niet alleen als een moeder, maar ook nog eens als een juf! Maar het was wel erg leuk om te doen. Haar bruine ogen gleden over de vele jonge Pokémon die hier aanwezig waren. Misschien kon ze Hope, Angel en Pure ook wel wat les gaan geven. Als Shadow en Evening het goed vonden natuurlijk.

Guys, hoewel ik het waardeer dat jullie dit topic weer leven in willen brengen, is het letterlijk langer dan een jaar geleden gemaakt en de laatste post voordat jullie weer langskwamen is van maart.. Ik ben zelf niet meer van plan hier te posten, en aangezien ik degene ben die het heeft geopend, raad ik jullie ook maar af om verder te posten. x Doos.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Chiave behendigheidstraining! -- Chiave + wie lid wil worden (:

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Archief-