IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Conleth de Charmeleon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Conleth

avatar

Man Aantal berichten : 41
Registration date : 09-10-11

Over je pokemon
Leeftijd: 3 jaar
Status: Gezond
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Conleth de Charmeleon   zo okt 09, 2011 9:37 pm

Naam: Conleth

Geslacht: Man

Leeftijd: 3 jaar

Soort: Charmeleon

Type: Vuur

Uiterlijk: Conleth heeft een slank, gespierd lichaam met ivoor witte, vlijmscherpe klauwen. Verder heeft hij dezelfde uiterlijke kenmerken als elke Charmeleon.

Familie:
* Vader Rashir (Shiny Charizard)
* Moeder Kendira (Charizard)

Karakter: Conleth is een doorzetter. Hij heeft geleerd dat opgeven geen optie is. Toch heeft hij een puur hart. Hij draagt dat hart op zijn tong en zal altijd opkomen voor anderen. Hij maakt niet heel makkelijk vrienden, omdat hij zich moeilijk open stelt voor anderen. Conleth zal bereidt zijn om je te helpen, hoewel hij dat soms doet zonder een woord te zeggen.

Geschiedenis:
Op een een mistige ochtend kruipt er een Charmander uit zijn ei. Dat ei lag in een nest van takken en bladeren in een grot, verscholen in de bergketen Marble Mountains. Zijn vader en moeder zijn beide aanwezig bij zijn geboorte en schenken hem de naam Conleth. Zijn adem kringelde in witte wolkjes uit zijn bek, terwijl hij vroeg of hij de enige was. Een kwam een droevige blik in zijn moeders ogen, terwijl die knikte. Hij verplaatste zijn blik naar zijn vader, een grote, zwarte Charizard. Die knikte hem bemoedigend toe. Conleth glimlachte, terwijl er zich een warm gevoel door zijn ledematen spoelde. De daarop volgende weken bleef Conleth vooral bij zijn moeder. Ze ging alleen weg om voedsel te halen, verder bleef ze de hele dag bij hem. Ze vertelde hem verhalen over de wereld en zijn inwoners. Over de regio's, de pokémon die er woonden en over de mensen. Ze schilderde ze niet af als slechte, bloeddorstige wezens, nee. Kendira sprak met genegenheid over deze wezens, over haar vroegere trainer in het bijzonder. Die trainer had haar vrij gelaten toen ze verlangde de wereld te zien en een partner te vinden. Conleth vond het een prachtige, onzelfzuchtige daad en hij luisterde graag naar verhalen over zijn moeders verleden.

Na ongeveer twee maanden veranderde zijn leven radicaal. Hij mocht nu naar buiten! Maar dat niet alleen. 's Ochtend maakte zijn moeder hem wakker, waarna hij met zijn vader mee moest. Dat viel de Charmander zwaar, hij was gewend geraakt aan zijn moeders aanwezigheid. Zijn vader was anders. Afstandelijker en wijzer, hoewel hij zielsveel van zijn enige zoon hield. Samen met zijn vader begon hij rondvluchten te maken. Rashir toonde hem de wereld en zijn cyclus. De loop van het leven. Al gauw leerde Conleth dat hij zich bovenaan de voedselketen bevond. Eerst vond hij het normaal. Rattata en Pidgey die zijn weg kruisten hadden weinig kans. Rashir begon ook met de training van zijn zoon. Een jaar lang moest de jonge Charmander bikkelen, opgeven was geen optie. Hij leerde rap alle aanvallen die hij als Charmander kon leren.

Na een jaar gaf Rashir de training van zijn zoon over aan Yikou, een oudere Absol die ook in de bergen leefde. Van hem leerde Conleth heel andere dingen dan zijn vader hem had geleerd. De pokémon leerde geduld te hebben, hij leerde zichzelf te kalmeren in stressvolle situaties en leerde vooral wat goed en fout was. Door deze nieuwe inzichten begon Conleth al zijn huidige ideeën te herdenken. Hij stopte met het doden voor pokémon, alleen om te eten. Hij kon net zo goed van bessen leven. Yikou vond het een goede wending, Rashir was minder gecharmeerd. Toch liet hij het op zijn beloop. Het was ook in deze tijd dat Conleth evolueerde naar een Charmeleon.

Nu, twee jaar later, wil Conleth de rest van de wereld verkennen. Marble Mountains kent hij op zijn duimpje, maar de andere gebieden heeft hij alleen nog maar gezien vanaf de rug van zijn vader. Ook heeft hij nooit echt vrienden gehad, dus weet hij ook niet echt hoe hij dat moet doen. Maar Conleth heeft zin in het avontuur en is bereidt om te leren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Conleth de Charmeleon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-