IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Karakterkaart Zira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zira

avatar

Vrouw Aantal berichten : 81
Leeftijd : 27
Registration date : 19-01-10

Over je pokemon
Leeftijd: 16 years.
Status: Gezond
Partner: My Tail! =D

BerichtOnderwerp: Karakterkaart Zira   di aug 28, 2012 4:19 pm

Naam: Zira
Leeftijd: 16 jaar
Soort: Flareon
Type: Vuur
Uiterlijk: Zira is een vrij normale Flareon met donkergroene ogen. Haar vacht is altijd perfect verzorgd en schoon. Ze is iets slanker dan de gemiddelde Flareon. Ze kan soms wat arrogant overkomen door haar manier van lopen en doen, maar dat is ze eigenlijk helemaal niet.
Familie: Niet meer aanwezig. Wel heeft ze een pleegkind genaamd Majira

Geschiedenis:
Het is alweer zestien jaar geleden dat het leven van deze prachtige Flareon begon. Ze was de oudste in een nest van maar liefst tien Eevee’s. In tegenstelling tot al haar broertjes en zusjes was Zira niet zo’n luidruchtig kind. Zij vond het niet nodig om als een malloot te lopen schreeuwen om de aandacht van haar ouders of als een kip zonder kop rond te rennen. Nee, Zira was een zwijger. Ze trok haar mondje alleen open wanneer het nodig was en hielp haar ouders verder bij het zorgen voor haar broertjes en zusjes. Zij was immers de oudste van het nest en dus ook het meest verstandig.

Rond haar tweede levensjaar besloot Zira het huis te verlaten. Ze werd gek van haar broertjes en zusjes, welke niet veel rustiger waren geworden nu ze ouder waren. Zira besloot de wijde wereld in te trekken en te ontdekken wat er nog meer was. Ze begon met een lange reis en kwam al gauw in Inciala terecht. Hier raakte ze verzeild in een donkere grot, waar ze de Corphish Salvador ontmoette. In eerste instantie vertrouwde ze deze pokémon niet, voornamelijk omdat ze qua type in het nadeel was, maar al gauw bleek de pokémon te vertrouwen en samen wisten ze uit de donkere grot te ontsnappen.

Een aantal jaren later maakte Zira voor het eerst kennis met een aantal leden van de Guerra, de slechte organisatie in Inciala. Ze had al nooit zo´n hoge pet opgehad van deze organisatie, maar na de ontmoeting met twee Eevee´s en Akira, de leider, wist ze het zeker. Ze verachtte deze organisatie en alles wat ze deden. Het scheelde niet veel of Akira had haar vermoord, maar Zira wist toch te ontsnappen, al had haar grote mond haar bijna haar leven gekost.

Enige tijd later leerde ze nog twee pokémon kennen, namelijk Chiara de Eevee en Danger de Houndoom. Deze twee bleken aardig te vertrouwen, maar Zira bleef niet lang bij hen in de buurt. Ze hield er meer van om op zichzelf te zijn.

Like’s:
* Wandelen
* Pecha berries
* Haar vacht in orde brengen

Dislike’s:
* Pokémon die zichzelf geweldig vinden
* De Guerra
* Gezeur

En verder: Zira is een vrij stille en vriendelijke Flareon. Ze praat niet veel, alleen wanneer zij dat nodig acht, en helpt graag anderen. Ze is echter ook erg wantrouwig en zal dan ook eerst zeker willen weten dat ze iemand kan vertrouwen voor ze daadwerkelijk overgaat tot helpen. Hoewel ze dus niet veel spreekt laat ze niet gemakkelijk over zich heen lopen. Door de vele ervaringen in haar verleden heeft ze voor zichzelf leren opkomen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Karakterkaart Zira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-