IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Summer's Burial {Chiave only}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shadow
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 22
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

BerichtOnderwerp: Summer's Burial {Chiave only}   zo okt 28, 2012 2:59 am

De grijs gekleurde Raichu staakte haar pas vlak voor de grootste boom van het Timerise Forest. Hoewel haar lichaam daadwerkelijk daar aanwezig was, was haar geest heel ergens anders. Gedachten kwamen echter niet en ze staarde leeg voor zich uit, zonder besef van tijd of ruimte. Het kostte haar meer dan enkele tellen om te beseffen dat ze zo lang aan het staren was. Het waren de voetstappen van haar vrienden en familie die haar uit haar waas deden ontwaken. Normaalgesproken kon ze de Chiave leden herkennen aan hun voetstappen, maar haar mentale afwezigheid maakte zelfs dat onmogelijk. Dat ze zich zwak opstelde, kwam niet in haar kop naar boven. Immers was ze te druk bezig met het verlies van een van haar bloedeigen kinderen om zich daar zorgen over te maken. Zolang ze de tranen deze dag maar in kon houden, zou alles goed komen. Met de gedachte nog in haar kop keerde ze zich langzaam om, om haar familie te verwelkomen. Hoewel de meeste Chiave leden geen bloedverwanten waren, hadden ze haar altijd als familie behandeld, dus zou zij hetzelfde doen. Zelfs al was het momenteel een flinke uitdaging om er achter te komen wie zich nou eigenlijk al hadden gemeld bij de grote boom. Een van de Pokemon deed een stap naar voren en zei iets tegen haar. Shadow kon de stem niet herkennen, maar ontcijferde het woord als een voorzichtige ‘gecondoleerd’. De reactie van Shadow was niet meer dan een dankbaar knikje met haar ogen gesloten. Geen enkel geluid kon ze momenteel uit haar keel krijgen. Het zou geheid eindigen in een overbodige jank bui.

Shadow keerde haar kop toen ze een hand op haar schouder voelde. Haar ogen keken recht in de felrode kijkers van haar partner. Ze had niet door gehad dat hij ook was gearriveerd. Ze wierp hem een droevige grijns toe, niet zeker zijnde van het doel er van. Ze wilde blij zijn met zijn aanwezigheid, maar om een of andere reden maakte het haar alleen maar droeviger. Hij voelde zich vast net zo vreselijk als zij. Het was immers ook zijn dochter geweest. Ze leunde op hem in en gaf hem een zacht likje over zijn wang, waarna haar blik op een klein bundeltje bladeren in de achtergrond viel. Natuurlijk. Het lijkje was nou niet echt aantrekkelijk om te zien, maar zo zou niemand er last van hebben. Shadow besloot een paar stappen naar achteren te nemen om het hele beeld te aanschouwen. Een gat in de grond. Een bundeltje van verse groene bladeren. Een boom die waarschijnlijk wel een eeuw oud was. De locatie was perfect, en ook het feit dat praktisch iedereen van de Chiave was komen opdagen beurde Shadow alweer een beetje op. Toch wenste ze, nadat ze met gesloten ogen een diepe zucht had geslaakt, dat het zo snel mogelijk over zou zijn.
Note;; Eerst Evening, please <3 De rest van de Chiave is niet verplicht te posten, maar het zou wel gewaardeerd worden!
476 woorden.

_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA

I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inciala.actieforum.com/forum.htm
Evening

avatar

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 114
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

BerichtOnderwerp: Re: Summer's Burial {Chiave only}   vr nov 16, 2012 12:43 am

~And you can't fight the tears that ain't coming~

Met veel moeite was hij hier heen gekomen. Het leek of zijn lichaam hem hier niet heen wou hebben, maar hij stapte hardhoofdig door. Vandaag zou de begrafenis zijn van dochtertje, Summer. Het was al een tijdje geleden dat ze voor zijn ogen gedood werd, maar de beelden flikkerden nog door zijn hoofd en de pijn sneed hem nog steeds even erg in zijn hart alsof het net gebeurd was. Hij slaakte een kleine zucht. Ja, vandaag zou Summer de grond onder verdwijnen, bij de honderd jaar oude boom in het Timerise forest. Het was hier even prachtig als altijd. Het was een perfecte plek voor een grafje. Wanneer hij dichterbij kwam werden de silhouetten in de verte steeds duidelijker. Hij herkende Shadow en een aantal Chiave leden. Hij stapte dichterbij en naderde de groep. Enkele Pokémon keken hem aan, hij keek niet terug maar voelde de ogen in zijn rug branden. Hij liep richting Shadow, en richtte toen zijn kop op. Het was.. geweldig dat er nog zoveel Pokémon waren gekomen om hun respect te betuigen. Het deed hem goed dat de Chiave Shadow en hem wilden steunen in dit soort tijden. Dit soort dingen zorgde er echt voor dat de groep aanvoelde als familie. Evening zweeg, tilde zijn arm op en legde een hand op de schouder van zijn lieftallige partner. Hij was blij haar weer te zien. De laatste tijd had ze zich vaak teruggetrokken, en dat kon hij haar niet kwalijk nemen. Wanneer ze haar hoofd draaide toverde hij een kleine glimlach op zijn gezicht, om enkel te laten zien dat hij blij was om haar weer te zien.

Zij had een nogal droevige grijns op haar gezicht, een veel beter gepaste gezichtsuitdrukking. Evening kreeg een likje over zijn wang en genoot er van eindelijk weer een likje van haar te voelen. Het deed hem denken aan.. tja, voor dit alles gebeurde. Hij kon nog een snel likje terug geven voordat ze haar hoofd draaide en richting het grafje keek. Evening keek automatisch dezelfde kant op, waarna hij er een tijdje naar staarde. De groene bladeren verborgen het toegetakelde lichaampje. Gelukkig maar, het zag er niet bepaald prettig uit. En het zou trouwens traumatisch moeten zijn voor de kleinsten. Over kleinsten gesproken, waar waren de kids? Voordat hij het wou vragen keek hij door de menigte Pokémon, en lang hoefde hij niet te zoeken want het witte vachtje van Purity liet hem nogal opvallen. De kids stonden tussen de andere Pokémon, Evening kon zien dat Pure zich half probeerde te verstoppen achter de staart van een andere Pokémon zodat anderen niet zouden zien dat hij huilde. Typisch Purity. Wanneer een van de Chiave-leden hem aankeek, gaf hij een dankbaar knikje terug. Hij keek weer naar Shadow. Zijn adem stokte, zijn hoofd was leeg. Wat moest hij zeggen, moest hij Shadow eerst laten spreken? Hij wist immers niet wat ze van plan was. Ugh, dat het maar snel afgelopen was. Het voelde raar en ongemakkelijk om hier te staan.
Vanaf nu mogen Chiave-leden dus posten <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.Evening.tk
Chiara

avatar

Vrouw Aantal berichten : 570
Leeftijd : 22
Registration date : 25-02-10

Over je pokemon
Leeftijd: 11
Status: Gezond
Partner: Don't need one ♥

BerichtOnderwerp: Re: Summer's Burial {Chiave only}   do dec 06, 2012 11:16 am

Chiara’s bruine ogen gleden langzaam over het gebied heen. Haar voeten hadden haar wetend naar Timerise Forest gebracht. Hoewel ze van tevoren nooit had geweten dat er een hele oude boom ergens in dit gebied stond, die waarschijnlijk één van oudste uit het bos was, was ze daar veel liever op een andere manier achter gekomen. Ze was hier immers niet voor de vrolijkste reden en alhoewel ze het allerliefst nu ergens anders was, kon ze het niet over haar hart krijgen om niet te komen. Zelfs als ze nog geen goede band had met de leden van de Chiave of dat ze het slachtoffer absoluut niet kende. Ze was hierheen gekomen, omdat Shadow kortgeleden een dochter was verloren en voor de begrafenis de Chiave bijeen had gebracht. Nou ja, dat had ze niet opzettelijk gedaan. Het was wel zo netjes om je respect te komen betuigen en een lid of leider te condoleren met hun verlies. Daarbij had de Raichu steun nodig en dat was ook te zien, zelfs al zou die haar best doen om het te verbergen. Zoiets was gewoon makkelijk af te lezen. De Eevee wilde haar blik op de grijze Raichu richten, maar merkte dat Evening, haar partner, aan kwam gelopen. Ze keek hem met een ietwat bezorgde uitdrukking op haar gezicht na. Hij was de vader van de pokémon die nu onder het hoopje bladeren lag. Zowel voor Shadow als hem moest het moeilijk zijn dit te accepteren. Chiara kon het zich nu al niet voorstellen, laat staan wat die twee wel niet moesten denken.

De Eevee twijfelde vervolgens of ze naar Shadow toe moest lopen om de Raichu alvast te condoleren of niet. Het was overduidelijk dat het lijkje nog niet begraven was, maar de sfeer die hier hing was moordend voor de kleine pokémon. Ze wist niet of ze het zo lang kon verdragen, maar de gedachte om te vertrekken was verre van in haar hoofd. Dat wilde ze de twee ook niet aan doen en dat zou ook disrespectvol zijn, voor zowel de slachtoffers als de rest van Chiave. Het klonk vreemd, maar in de korte tijd dat ze in de groep aanwezig was en andere leden had ontmoet, had het bijna aangevoeld alsof het familie was. De pokémon gingen zo close met elkaar om alsof ze elkaar al lang kende en hoewel dat in de meeste gevallen ook zo was, voelde het toch anders aan dan normaal. En nu maakte ze er ook deel van uit, dus zou ze zich er ook zo naar moeten gedragen. Nee, ze zou blijven en ze zou er zijn voor Shadow, ondanks dat de Raichu haar misschien niet eens op zou merken. Chiara richtte haar blik van de grond naar de rest van het groepje. Shadow en Evening gaf ze even hun privacy, aangezien de Quilava net pas was gearriveerd. Haar bruine ogen gleden langzaam over het silhouet van Purity, die zich verstopte achter andermans staart. Ze wist de pokémon te herkennen, omdat Hope hem ooit aan haar had voorgesteld. Bij de gedachte aan de jonge Pichu, keek ze meteen zoekend rond. Waar was die kleine eigenlijk?

OOC: Ongeregelde post, maar meh Oh Noes!

_________________

I will work this body, I will burn this flame
oh in the dead of night, and in the pouring rain
yeah, I'm a work-a-holic and I swear, I swear
yeah, and one day I will beat you fair and square
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teresiá
Moderator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 26
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

BerichtOnderwerp: Re: Summer's Burial {Chiave only}   ma dec 24, 2012 1:34 pm

Het leek zo onwerkelijk. Hoe kon zoiets gebeuren? Zo plotseling, zo.. onnodig. Een vreselijke daad waarvan ze alleen maar naar de reden konden gissen. Teresiá was verdoofd geweest toen ze het nieuws hoorde. Ze was altijd erg betrokken geweest bij de kinderen en het feit dat zoiets kon gebeuren in deze tijd van vrede was... erg verontrustend. Haar poten voerden haar door de Greenlands, naar het bos waar Summer zou worden begraven. Rondom een grote, machtig oude boom verzamelden zich een kleine groep Pokémon. Teresiá voegde zich stilzwijgend bij rest en keek vol medeleven naar Shadow en Evening. Wat moest het verschrikkelijk zijn om een kind te verliezen.. Plotseling voelde ze een pootje tegen haar been tikken. Ze keek naar beneden en zag Hope met grote, waterig ogen naar haar opkijken. "Mag ik.. op je schouders?" vroeg ze zacht, met een verstikte stem. Teresiá wist een zwak glimlachje tevoorschijn te toveren en zate door haar voorpoten. De kleine Pichu klauterde op haar rug en nestelde zich tussen de lange haren in haar nek. De Ninetales zuchtte zacht. Het enige wat ze nu nog kon doen was de andere kinderen wat troost bieden. Opnieuw voelde ze iets. Toen Teresiá achterom keek zag ze dat Purity zich tussen haar staarten verstopte. Ze keek hem even meelevend aan en richtte haar aandacht toen weer op Shadow en Evening. De begrafenis zou binnenkort wel beginnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadow
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 22
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

BerichtOnderwerp: Re: Summer's Burial {Chiave only}   wo dec 26, 2012 1:48 am

Shadow liet een trillerige zucht klinken. Ze deed haar best zich sterk te houden voor de leden van de Chiave die waren komen opdagen, maar had er duidelijk moeite mee. Vooral met Evening aan haar zijde, bij wie ze gewoonlijks altijd haar gevoelens kon laten gaan, en wie bovenien net zo gebroken was als zij, was het bijna onmogelijk. Haar blik bleef enkele tellen op de grond gericht, wachtend tot iemand naar voren zou stappen en het woord zou nemen. Toen dat voor een vrij lange tijd niet gebeurde, schraapte ze haar moed bij elkaar en keek ze naar de Pokemon die er waren. Dit waren de trouwe, goedaardige Pokemon die samen de Chiave vormden. De Pokemon die, ondanks hun pijnlijke verleden voor de kant van vrijheid hadden gekozen. Of ze waren met dit denkbeeld opgevoed, zoals Shadow haar eigen kinderen opvoedde. Dit waren de Pokemon die er altijd voor haar waren, of ze nou een persoonlijke band met ze had of niet. En dit waren ook de Pokemon die haar als leider van de Chiave respecteerden en er waarschijnlijk vanuit gingen dat zij de eerste was die sprak. Het verbaasde haar dat enkel het zien van de Chiave haar motiveerde om het woord te nemen, ondanks de emotionele pijn die ze voelde. Als ze het al niet voor de rest van de Chiave deed, dan voor Evening, wie immers de vader was, en wie ze nog snel een blik toewierp voor ze een stap richting het grafje nam en diep adem haalde.
“Afscheid,” begon ze, “een klein woord met een grote betekenis er achter. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je heet, of waar je vandaan komt. Iedereen zal met afscheid te maken krijgen, of het nou een gelukkig of ongelukkig afscheid is.” Bang dat ze dan in tranen zou uitbreken, durfde Shadow zich niet te verroeren. Ze wist dat alle ogen op haar waren gericht, dat iedereen zich afvroeg waar deze speech naartoe zou gaan. Dus moest ze door gaan.
“Dat wij nu afscheid moeten nemen van een wezen zo jong, is verschrikkelijk. Ik weet zeker dat wij allen haar zullen missen als een bloedverwant, zelfs al was ze dat voor sommigen niet. En terwijl zij zacht rust, vechten wij door om haar verlies niet voor niets te laten zijn.” Shadow durfde zich eindelijk weer te bewegen. Ze had een ingeving gekregen wat wellicht al eerder door haar kop rondspookte, maar waar ze nu pas echt een plan van kon maken. Haar blik bereikte de grote boom achter haar en bleef daar op rusten. “Deze boom,” vervolgde ze, “zal vanaf nu bekend staan als de Tree of Memories. Wanneer er iets gebeurt wat je niet wil vergeten, kan je hier een voorwerp of een teken achterlaten en kan je terugkomen wanneer je deze herinnering terug wil halen. Het geheugen is een gift, maar heeft soms een duwtje nodig en een herdenkingslocatie is daar prima geschikt voor.” Shadow zuchtte opnieuw en draaide zich weer de andere kant op. Haar blik richtte ze echter naar het stuk grond tussen haar voeten en het grafje in. Ze was eigenlijk wel klaar met spreken. “Vaarwel, Summer,” mompelde ze zachtjes, net hard genoeg voor de groep om het te horen. “We missen je.” Ze sloot haar ogen en een enorme traan spatte uit elkaar op de grond. Iemand anders moest nu het woord nemen. Het kon haar niet schelen wie. Het gevoel dat ze was besmet met een of andere smerige parasiet trok door haar heen en ze wist zeker dat het door het grafje wat voor haar voeten lag kwam. Ze veegde haar natte ogen af aan de vacht van haar rechter voorpoot en voegde zich bij de groep, hopend dat iemand haar plaats overnam.
Note;; Ben een beetje uit mijn flow geloof ik :l
625 woorden.

_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA

I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inciala.actieforum.com/forum.htm
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Summer's Burial {Chiave only}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Summer's Burial {Chiave only}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Archief-