IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Writing Challenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teresiá
Moderator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 25
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

BerichtOnderwerp: The Writing Challenge   vr dec 28, 2012 7:56 pm

Dag lieve mensen van Inciala!

Ik heb wat leuks voor jullie bedacht (: Namelijk een schrijfwedstrijd. Niet alleen hoop ik dat jullie veel plezier zullen gaan beleven aan deze wedstrijd, ook hoop ik dat het jullie schrijven zal bevorderen.
De wedstrijd heeft verschillende categorieën en in elke categorie is een prachtig award te winnen (Deze zijn nog in de maak, ze worden z.s.m. toegevoegd)! Je mag maar met één karakter per categorie meedoen! Dit omdat, naja, dat kan je zelf ook wel bedenken. Je kan dus wel voor alle drie de categorieën opgeven, maar niet twee keer voor dezelfde.

The Writing Challenge

A 1000 words challenge
In deze categorie is het de uitdaging om een topic lang posts te maken van minstens 1000 woorden, er is geen maximum. De uitdaging is voltooid wanneer je één pagina vol hebt (dit zijn 15 posts). Je mag meer posten, maar je wordt enkel op de eerste pagina beoordeeld. Je doet deze uitdaging in twee- of drietallen, niet met meer! Je geeft je op als groep en je wordt ook beoordeeld als groep.

Waar word je op beoordeeld:
Inhoud; max 20 punten
Dit is het belangrijkste criterium. Is de post logisch opgebouwd en goed te volgen? Hoe gebruikt de schrijver/schrijfster de omgeving, gedachtegangen en zintuigen om de post te vullen? Is het interessant, wil je ook echt verder lezen? Is het niet te langdradig? Laat de schrijver/schrijfster de omgeving en het paard tot leven komen? Hoe origineel en realistisch is de situatie waar de paarden in belanden? Heeft de post humor? Heeft de schrijver/schrijfster een prettig schrijfstijl?

Grammatica; max 10 punten
Worden de spelling en grammaticaregels op een juiste manier toegepast? Lopen de zinnen goed? Blijft de schrijver/schrijfster in dezelfde tijd schrijven? Wordt er op een correcte manier gebruik gemaakt van aanhalingstekens en aandachtsstreepjes?

Karakter ; max 10 punten
Hoe goed zet je het karakter neer? Heeft het karakter een duidelijke persoonlijkheid? Hoe origineel is het karakter? Wordt het karakter goed uitgewerkt? Ondergaat het karakter persoonlijke groei in de posts?

Je kan dus maximaal 40 punten per topic/per groep verdienen! Dus niet per post of per persoon. Iedereen zal zijn best moeten doen om het maximale uit het topic te halen.

No muscle movement
De titel is misschien wat vaag, maar om deze categorie te winnen zal je karakter geen spier mogen bewegen. Je zult een post moeten schrijven waarin je karakter niet beweegt, alleen maar denkt. Hij/zij mag dromen, herinneringen ophalen of gewoon zijn/haar zorgen overdenken.

De eisen:
* Minstens 700 woorden, maximaal 1000.
* Je karakter mag geen echte spieren bewegen.
* Wees zo origineel mogelijk!
* Let op je spelling en grammatica.

What a beautiful scenery
Zoals je misschien al ziet gaat het in deze categorie om het uitzicht. Beschrijf in min. 700 en max. 1000 woorden de omgeving waar je karakter zich in bevindt. Bos, prairie, zee, rivier, alles mag, zolang de plek maar echt in Inciala bestaat. Probeer alles zoveel mogelijk en natuurlijk zo mooi mogelijk te beschrijven.

De eisen:
* Minimaal 700 woorden, maximaal 1000.
* De plek bestaat echt in Inciala.
* Maak het niet te langdradig, het moet prettig lezen.
* Let op je spelling en grammatica.

Dus nog even in het kort:
A 1000 words challenge;
Twee- of drietallen, één topic (15 posts), 40 punten maximum, minstens 1000 woorden per post.

No muscle movement;
Individueel, één post, min. 700, max. 1000 woorden.

What a beautiful scenery;
Individueel, één post, min. 700, max. 1000 woorden.

Aanmelden;
Dus, hoe meld je aan voor deze wedstrijden? Simpel, door het onderstaande lijstje te kopiëren, in te vullen en in dit topic te posten.

Code:
[b]Deelnemer(s):[/b]
[b]Categorie:[/b]
[b]Topic:[/b] Link  naar topic  /  Topic volgt later

Let op! Zet in de topic title [TWC] voor de echte topic naam. Zo weet ik dat hij voor de wedstrijd bedoeld is. Oude topics en posts (ouder dan 28-12-2012) zijn niet toegestaan in de wedstrijd.

De Jury
~Carla

Wil jij ook graag jureren in deze wedstrijd? Dat kan! Maar bedenk je dan wel dat je niet meer kunt deelnemen. Je kan er ook voor kiezen om aan één categorie mee te doen en de andere twee te jureren o.i.d. Als je interesse hebt, stuur me dan even een PM.

De deelnemers

A 1000 words challenge;
~

No muscle movement;
~

What a beautiful scenery;
~


De wedstrijd begint vanaf vandaag en zal eindigen op 28-01-2012

May the odds be ever in your favor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

The Writing Challenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Off-Game :: Babbelhoekje-