IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
 

Deel | 
 

 Graeham

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Graeham

avatar

Vrouw Aantal berichten : 2
Leeftijd : 19
Registration date : 16-05-15

Over je pokemon
Leeftijd: 19 jaar
Status: Gezond
Partner: Geen

BerichtOnderwerp: Graeham   za mei 16, 2015 9:08 am

Naam: Graeham

Geslacht: Man

Leeftijd: 19 jaar

Verjaardag: 27 augustus

Soort: Amaura

Type: Rock/Ice

Uiterlijk: Hij ziet eruit als een gewone Amaura, maar hij is twee keer zo klein. In plaats van 1,3 meter is hij slechts zo'n 70 centimeter hoog.

Karakter: Het karakter van Graeham valt in één woord te beschrijven: cool. Hij is namelijk een kalme, vreedzame Pokémon. Hij kan weleens serieus zijn, maar meestal maakt hij zich weinig zorgen over de situaties waarin hij zich bevindt – tenzij het gaat om levensgevaarlijke omstandigheden. Zelfs op zulke momenten blijft hij echter voorzichtig en probeert hij de hele situatie zo zorgvuldig mogelijk in te schatten. Verder is Graeham erg loyaal, maar blijft hij liever uit de buurt van te grote groepen.

Geschiedenis: Miljoenen jaren geleden zat een gedeeltelijk ondergesneeuwd schiereiland nog vast aan het vasteland. Kuddes Amaura en Aurorus konden vrij naar het schiereiland lopen en weer terug, totdat er op een gegeven moment een aardbeving plaatsvond. Door deze aardbeving verdween de natuurlijke brug onder water en zaten een aantal kuddes vast op het eiland. Naarmate de tijd verstreek werden de Amaura en Aurorus steeds kleiner bij elke generatie, omdat het eiland niet genoeg voedsel had voor de enorme Aurorus en omdat ze er geen natuurlijke vijanden hadden. Toen Graeham negentien jaar geleden uit het ei kroop, waren Amaura en Aurorus nog maar half zo groot als hun voorvaderen. Ze leefden geďsoleerd van de buitenwereld en Graeham groeide op zonder zich veel zorgen te hoeven maken, maar toen hij negen jaar oud was, sloeg het noodlot toe. Hij was op een klif bij de zee aan het grazen toen er plotseling een hevige storm opstak, waardoor de grond onder de poten van de jonge Amaura wegzakte en hij in het water viel. Uren later werd hij op een strand aan het vasteland gevonden door wat mensen, die hem naar een Pokémon-zoo brachten. Daar leefde hij vier jaar lang in zijn eentje binnen een klein afgezet gebied en elke dag werd het steeds moeilijker voor hem om het vol te houden. Al de schreeuwende mensen en het smakeloze voedsel werden hem allemaal te veel en toen hij de kans zag te ontsnappen dankzij een verzorger die het hek niet goed had gesloten, deed hij dat ook. Graeham vluchtte weg en wist na een aantal dagen Inciala te bereiken. Helaas voor hem had hij geen rekening gehouden met de gevaren en hij moest leren hoe hij voor zichzelf moest zorgen. Zodra hij echter de Frozen Ruďns had bereikt, leek alles er weer wat beter uit te zien. Ten eerste was dit een natuurlijker leefgebied voor hem en ten tweede kwam hij de Froslass Yukiona tegen, die bereid was hem te helpen. Ze leerde hem hoe hij zich moest verdedigen en hoe hij moest vechten, maar na drie jaar verdween ze. Graeham had lang naar haar gezocht, maar tot op de dag van vandaag heeft hij haar nooit gevonden. Hij gaat er al van uit dat ze niet meer leeft en heeft het zoeken opgegeven. Toen hij achttien jaar was, begon hij met rondreizen door het rustige Inciala en dat doet hij nu nog steeds, al begint hij te merken dat er steeds meer Pokémon verschijnen in het gebied.

Extra: Graeham is gewend geraakt aan een warmer klimaat, omdat hij bijna altijd in een buitenverblijf zat in de Pokémon-zoo.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 

Graeham

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-