Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.



 
IndexPortalZoekenLaatste afbeeldingenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Amita de Absol

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amita

Amita

Vrouw Aantal berichten : 93
Leeftijd : 33
Registration date : 22-04-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1.5
Status: Gezond
Partner: Amita: "Wat is dat?"

Amita de Absol Empty
BerichtOnderwerp: Amita de Absol   Amita de Absol Emptyma apr 26, 2010 8:58 pm

Naam: Amita

Leeftijd: 1.5 jaar

Soort: Absol

Type: Dark

Familie: Papa en mama Absol en vijf Absolbroertjes

Geschiedenis: Een jaar geleden, het was mooi weer, kwam de kleine Absol Amita uit haar ei. Met grote ogen keek ze naar de wereld om haar heen. Deze was groot en donker, ze bevond zich in een grot, en boven haar torenden twee grote wezens uit. Al gauw werd het de kleine Absol duidelijk dat dit haar ouders waren. Ze bleek ook nog vijf kleine broertjes te hebben, dus het was een gezellige boel thuis. Samen met haar broertjes maakte de kleine Absol veel plezier. Toen ze een paar maanden oud was namen haar ouders haar en haar broertjes voor het eerst mee naar buiten. Ze gingen een eindje wandelen door het heuvelland vlakbij hun huis. Amita keek haar ogen uit, alles was nieuw, leuk en extreem interessant. Natuurlijk mochten de kindertjes niet te ver van het huis afdwalen en werden ze steeds goed in de gaten gehouden door de ouders. Toen Amita één jaar oud was besloten haar ouders dat ze nu wel groot, oud en [s]absoluut niet[/s] wijs genoeg was om alleen de wereld van PokeRPG te gaan ontdekken. Vol goede moed, een flinke dosis energie en een heleboel nieuwsgierigheid huppelde de kleine Absol de wijde wereld in, op zoek naar nieuwe dingen. Al gauw kwam ze nieuwe pokémon tegen, waaronder een grote Luxray genaamd Rowan. De Rowan-meneer, zoals de kleine Absol de pokémon noemde, was voor haar bere interessant. Helaas zag ze de pokémon daarna ruim een half jaar niet meer, maar dat zou gauw veranderen...

Ze kwam de Rowan-meneer al gauw weer tegen. De Luxray leerde haar vliegen (eigenlijk sloeg hij haar steeds weg, maar zo zag Amita het niet) tot ze verlamd werd tijdens het vliegen. Toen ze weer kon lopen was Rowan verdwenen en toen heeft ze hem ook een hele tijd niet meer gezien. Op een dag liep de Absol door het bos, toen er opeens een enorm kabaal te horen was. Het klonk alsof de hemel naar beneden kwam. Amita, bang voor onweer en met een grote afkeer voor regen, dook ik een gat in de grond om zich daar te verstoppen voor het naderende onweer. Het was echter geen onweer, maar de oorlog tussn de Chiave en de Guerra die los was gebarsten. Amita wist dat echter niet en verschool zich. Ruim een jaar zat ze onder de grond voordat ze werd gered door Abi de Poochyenna. Er was namelijk een steen bovenop haar schuilplaats terecht gekomen waardoor ze er niet meer uit kon. Abi redde haar en een tijdje reisden de twee samen. Abi was leuk gezelschap en een jaartje jonger dan Amita was. Hun wegen scheidden zich helaas weer na een tijdje en de jongen Absol beland op een training van de Chiave. Daar maakt ze kennis met een heleboel nieuwe pokémon, waaronder de Ninetales Teresiá.

Like's:
  • Nieuwe dingen ontdekken
  • Huppelen
  • Spelen
  • Vrienden maken


Dislike's:
  • Slecht weer
  • Chagrijnige pokémon
  • Gezond eten


En verder..: Amita is geen normale Absol. Haar ogen zijn namelijk net iets groter dan de gemiddelde Absol, waardoor ze heel schattig kan kijken. Ze maakt dan ook graag misbruik van haar grote, schattige ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Amita de Absol

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Amita says hay!
» Absol's Verhaal

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-