Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Teaching the kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teresiá
Moderator
Teresiá

Vrouw Aantal berichten : 457
Leeftijd : 29
Registration date : 05-05-09

Over je pokemon
Leeftijd: 21
Status: Gezond
Partner: Love proves difficult to find ~

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Teaching the kids   Teaching the kids Emptyza jun 01, 2013 10:50 pm

Teresiá geeuwde even, waarbij al haar blinkende, witte tanden te zien waren. De vos Pokémon liet deze blinkers maar zelden zien, behalve wanneer ze glimlachte althans. Haar amandel kleurige ogen keken uit over de vallei. Ze zat aan de rand van Sudowoods, met uitzicht over het dal waar ze zich aan bevond. In het dal lag Rainbow Lake en natuurlijk het enigszins vervallen kasteel dat diende als huis en hoofdkwartier van de Chiave. Teresiá was er graag en eigenlijk woonde ze er ook een beetje. Ze spendeerde veel tijd met de kinderen van Shadow en natuurlijk Amita. Het was dan ook deze Pokémon waar ze op aan het wachten was. Niemand had de vallei echt meer verlaten sinds de dood van Summer en de plotselinge evolutie van Angel. Teresiá fronste even bij de herinnering hieraan. Iedereen kon wel wat afleiding gebruiken. Dus had ze Pure, Hope, Amita en Angel voorgesteld om samen Sudowoods in te gaan. Niet heel ver, maar gewoon een stukje. Teresiá wilde hun nog zoveel dingen leren. Er waren nog zoveel berry's, Pokémon en verhalen die ze niet kenden. De Ninetales snoof even de frisse lucht op. Het was lekker weer en de zon gaf aan dat het vroeg in de middag was. Ze vroeg zich af hoeveel van de kinderen überhaupt zouden komen. Ze zou het wel zien.


OOC;; Goed, dit was even een ideetje van Lianne en mij (: Kim en Doos, jullie zijn vrij om ons te komen vergezellen of om dit topic te negeren Razz En als er nog een ander Chiave lid mee wil mag dat natuurlijk (:

_________________
Teaching the kids VjE4L52
Terug naar boven Ga naar beneden
Amita

Amita

Vrouw Aantal berichten : 93
Leeftijd : 31
Registration date : 22-04-10

Over je pokemon
Leeftijd: 1.5
Status: Gezond
Partner: Amita: "Wat is dat?"

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Emptyza jun 01, 2013 11:37 pm

Jaaaaaaaaaaa! Vandaag was de dag! Vandaag gingen ze op eksk- Esku- Schoolreisje! Amita keek er al dagen naar uit om met Teresia en de andere jonge Pokémon op ontdekkingstocht te gaan en vandaag was het dan eindelijk zover! Ze zouden naar Sudowoods gaan en vandaag weer veel leuke dingen doen en leren! Amita was zo blij dat ze nog meer op en neer stuiterde dan normaal. Dit ging zo leuk worden! Als een hyperactieve kauwgombal rende de jonge Absol in de richting van het bos. Daar zou Teresia op hen wachten en daarna met hen het bos in gaan. Spannend! Het was alweer zo lang geleden sinds Amita voor het laatst haar boomvriendjes had gezien! Ze moest zich schamen! Snel spurtte de Absol naar de afgesproken plaats, zonder te wachten op de rest, als die al mee ging. 'Hoi Teresiá! Dag bomen!' riep de Absol al enkele meters voordat ze bij de Ninetails en de bosrand was beland. 'Wat fijn om jullie weer te zien!' riep Amita, waarna ze tegen een boom op sprong om deze te knuffelen. De botsing was wat hard, maar dat deerde haar niet. Ze begreep best dat de bomen een beetje boos waren op haar, omdat ze zolang al niet langs was geweest. Even knuffelde ze de boom, waarna ze los liet en naar Teresiá toe huppelde. 'Wat gaan we doen vandaag? Wie gaan er mee? Gaaaaaaaaan weeeee?' Moge het duidelijk zijn, Amita had er zin in.

_________________
Teaching the kids 2vrx5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Purity

Purity

Man Aantal berichten : 55
Registration date : 19-10-10

Over je pokemon
Leeftijd: 6 maanden
Status: Gezond
Partner:

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Emptyma jun 03, 2013 8:40 pm

Het voorstel dat Teresiá had gedaan om samen in de sudowoods te gaan trainen had Purity vrijwel meteen aangenomen. De vorige keer dat hij samen met haar was, was hij uit zichzelf al aan het trainen, en uiteindelijk wanneer de grote vos bij hem kwam en hem probeerde aan te moedigen terwijl hij het bijna had willen opgeven, was hij geëvolueerd in een Quilava. En daar was hij nog steeds ongelooflijk blij mee. Eindelijk was hij af van die korte waardeloze pootjes waarmee hij ongeveer zo snel was als een snelle schuckle, en het aller belangrijkste, door zijn evolutie had hij zijn ogen geopend en kon hij eindelijk alles van de wereld zien. Hij vond het leuk om nog een sprintje te trekken voordat hij bij Teresiá aan kwam. Hij schoot voor haar langs, maakte een scherpe wending waarbij hij bijna uit de bocht vloog, bewoog zich weer naar de voorzijde van de ninetales en ging daar op zijn kont zitten. Hij keek opzij naar de kleine absol die aan kwam lopen, en glimlachte naar haar. ''Hallo!'' zei hij enthousiast tegen haar. Haar kende hij nog niet goed, alleen misschien van de grotere activiteiten van de Chiave. ''Ik ben Purity'' voegde hij er nog snel aan toe. Daarna keek hij weer naar de grote vos. Die zou vast wel een beetje opkijken van zijn vrolijke gedrag, want meestal was hij een vrij serieuze Pokémon die niet zonder reden vrolijk deed. Hij wist ook niet wat hem nu bezielde, misschien was hij gewoon blij om eindelijk een keer weer onder andere Pokémon te zijn. En ook hij vroeg zich af wat ze van plan was en wat ze dus eigenlijk gingen doen. Hij besloot nu zijn mond maar te houden en om af te wachten op wat er zou gaan gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chiara

Chiara

Vrouw Aantal berichten : 570
Leeftijd : 26
Registration date : 25-02-10

Over je pokemon
Leeftijd: 11
Status: Gezond
Partner: Don't need one ♥

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Emptydi jun 04, 2013 8:40 pm

Chiara’s bruine ogen gleden over het gebied heen, terwijl haar kleine pootjes haar naar een onbekende bestemming brachten. Onbekend omdat ze gewoon ergens zonder rede heen liep. De Greenlands waren haar wel meer dan bekend, maar ze kon niet zeggen dat ze een rede had om hier te zijn. Had ze die überhaupt ooit wel gehad? Niet dat ze die nodig had. Ze had nooit een rede nodig om iets te mogen doen, toch? Enkel de motivatie om het te doen. Dat nam natuurlijk niet weg dat ze nog altijd niet wist wat ze in Arceusnaam hier deed. De laatste tijd had ze absoluut geen tijd meer gestoken in enige training en had ze ook de moeite niet genomen om de pokémon om haar heen te vergezellen. Uit angst om een loner te worden, besloot ze maar eens een bezoekje te brengen aan de Greenlands en de eerste de beste pokémon die ze tegen kwam aan te spreken. Daar had ze nog altijd wel moeite mee, maar echt verlegen was ze niet meer. Ze had meer dan genoeg vriendelijke pokémon hier ontmoet om te weten dat ze dat niet hoefde te zijn. Chiara bevond zich al snel tussen de bomen. Ze hoefde niet lang na te denken om te weten dat ze zich in The Sudowoods bevond. Hier in de buurt moest het verlaten kasteel van Chiave liggen. Wie weet kwam ze nog wel een Chiave lid tegen. Die gedachte zorgde er alleen maar voor dat de Eevee stug doorzette. Het zou misschien wel beter zijn als ze een Chiave lid tegenkwam, want dan had ze een extra rede om die pokémon beter te leren kennen of om haar tijd ermee door te brengen. Niet lang nadat ze die beslissing had gemaakt, hoorde de bruine pokémon al stemmen. Een kleine glimlach sierde haar snoet toen ze deze hoorde, waarna ze vrijwel automatisch op het geluid afging. 'Wat gaan we doen vandaag? Wie gaan er mee? Gaaaaaaaaan weeeee?' Chiara moest toegeven dat ze de stem niet herkende, maar toen ze dichterbij kwam, kon ze drie schimmen van elkaar scheiden. Eén van hen herkende ze als Teresiá, een Ninetails en deel van Chiave. Een vreemd gekleurde Quilava en een jonge Absol leken haar gezelschap te houden. De Eevee aarzelde geen moment langer en stapte op het drietal af, terwijl haar welbekende vriendelijke glimlach een entree maakte. “Hallo,” begon ze, voordat haar bruine ogen nog eens over de drie pokémon gleden. “Wat toevallig dat ik jullie hier tegenkom. Stoor ik?”

_________________
Teaching the kids TYZF4o5
I will work this body, I will burn this flame
oh in the dead of night, and in the pouring rain
yeah, I'm a work-a-holic and I swear, I swear
yeah, and one day I will beat you fair and square
Terug naar boven Ga naar beneden
Hope

Hope

Vrouw Aantal berichten : 94
Registration date : 18-10-10

Over je pokemon
Leeftijd: 5 maanden
Status: Gezond
Partner: Geen

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Emptydo jun 06, 2013 5:23 pm

Hope balde haar vuisten en concentreerde al haar kracht op haar kleine, zwarte staart. Langzaam begon deze zilver te kleuren en te gloeien. De kleine Pichu opende haar ogen en stormde op de boom voor haar af. Ze zette af, draaide haar lichaam en met een luide 'Chuuu!' sloeg ze haar kleine staart tegen de stam van de boom. Schors vloog in het rond toen ze lande en Hope keek gauw om. In de boom was een diepe geul ontstaan, boomsap welde op in de verse wond. De Pichu glimlachte wrang. Eindelijk. Die Iron Tail had ze nu wel onder de knie. Ze richtte zich op en keek naar de zon. Hmm, het werd tijd om naar de andere toe te gaan. Ze zette zich in beweging en wandelde om het kasteel heen. Ze had vlakbij het gebouw staan oefenen. Hope ging nauwelijks verder dan een paar meter van het kasteel vandaan. Waarom zou ze ook. De wereld daarbuiten had haar niks te bieden op het moment. Het was allemaal zo oneerlijk. Pure en Angel waren allebei al geëvolueerd en zij zat vast in deze kleine gedaante. Pichu evolueerden door geluk en liefde, maar erg gelukkig had Hope zich niet meer gevoeld sinds de dood van Summer. Het had haar wel een stuk volwassener gemaakt. Hope was zeer serieus gaan trainen en had zichzelf al vele aanvallen aangeleerd. Ze wilde in staat zijn om haar familie te beschermen. Ze was misschien nog maar een Pichu, maar ze was niet zwak. Helaas dachten haar broer en zus en niet zo over.

Hope zuchtte even. Haar ogen gleden langs de bosrand en vond al gauw de witte, imposante gedaante van Teresiá. Van verre herkende ze de witte gedaante van Purity en ook de stuiterende aanwezigheid van Amita. Ze schudde even lichtjes haar hoofd. Hoe vaker ze de Absol zag, hoe meer ze het idee kreeg dat de Pokémon nogal simpel was. Simpel als in dom. Of gewoon achterlijk. Ach, Hope mocht haar wil. De Absol maakte iedereen om haar heen of heel vrolijk, of extreem geďrriteerd. Voor haar was dat gelukkig het eerste. Tot haar verbazing zag ze dat ook Chiara erbij kwam staan. Wat leuk, ging de Eevee ook mee? Hope was nog te ver weg om te horen wat iedereen zei, dus begon ze wat sneller te lopen. "Hallo iedereen," zei Hope, terwijl ze probeerde opgewekt te klinken. Ze richtte haar blik op Teresiá. "Is dit iedereen?" vroeg ze de vospokémon.


~ T E R E S I A~
Terwijl haar amandelkleurige ogen over het gooiende terein gleden, zag ze een witte gedaante naar haar toe spurten. Een glimlach gleed over haar gezicht, terwijl Pure steeds dichterbij kwam, haar voorbij stoof en een slippende bocht maakte. "Hallo Pure," zei ze glimlachend. Op dat moment hoorde ze wat. "Hoi Teresiá! Dag bomen!" klonk een heldere stem vanuit de verte. Teresiá keek op en glimlachte. Amita was een verschijning die moeilijk te missen was. In al haar enthousiasme knuffelde de Absol een boom en huppelde ze daarna naar Teresiá toe. "Wat gaan we doen vandaag? Wie gaan er mee? Gaaaaaaaaan weeeee?" De vospokémon lachte even. "We moeten nog even op de andere wachten. Ik weet nog niet wie er allemaal komen. Wat we gaan doen vertel ik straks," legde ze geduldig uit. “Hallo,” klonk er toen. Teresiá keek op en zag tot haar verrassing Chiara voor zich staan. “Wat toevallig dat ik jullie hier tegenkom. Stoor ik?” Ze glimlachte breed. "Natuurlijk stoor je niet! Wat fijn je te zien Chiara. Ik heb de kinderen uitgenodigd voor een expeditie door het bos. We gaan nog maar zo weinig weg uit de vallei, dat het me wel leerzaam voor ze leek." Teresiá glimlachte breed naar de Eevee. Op dat moment voegde Hope zich bij hun. De Pichu vroeg of iedereen er was en de Ninetales merkte dat Hope erg haar best deed om vrolijk over te komen. Teresiá richtte haar blik op de horizon. "Ik weet het niet. Misschien komen Dustfire en Angel nog." Teresiá ogen verstrakten zich wat. Angel... Zou de Quilava durven komen?

OOC: Godmode Teresiá met toestemming.

_________________
Teaching the kids DtMHzku
Terug naar boven Ga naar beneden
Angel

Angel

Vrouw Aantal berichten : 80
Registration date : 19-10-10

Over je pokemon
Leeftijd: 6 months.. ♥
Status: Gezond
Partner: Do I dare to love?

Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Emptydo jun 13, 2013 10:34 pm


Wazig staarde Angel voor zich uit. De afgelopen paar dagen leek het wel vaker te gebeuren dat ze gewoon voor zich uit zat te staren. Het was heel anders dan toen ze en Cyndaquil was, toen moest ze constant iets te doen hebben, anders hield ze het echt niet uit. Nu nam ze af en toe de tijd om te denken. Het vreemdste? Gedachtes kwamen niet. Ze staarde gewoon, met een leeg gevoel alsof iets niet klopte, hoewel alles normaal scheen te zijn als ze er aan terug dacht.

Angel verplaatste zich. Ze had genoeg van het staren en was wel weer eens toe aan wat actie. Als ze het goed had begrepen, was er vandaag iets te doen voor de kinderen van de Chiave. Hoewel Angel zich liever niet bestempelde met het woord ‘kind’ omdat ze zelf vond dat ze dat ontgroeid was, zou het een goed moment kunnen zijn om zich beter onder de groep te mengen. Opmerkelijk eigenlijk, hoe ze na haar evolutie toch anders van karakter scheen te zijn. Dit was echter normaal, had ze gehoord. Er waren zelfs veel extremere gevallen, dus zouden de Chiave leden zich geen zorgen om haar hoeven te maken. Het enige waar zij zich zorgen over moesten maken was Angel’s bondgenootschap met Rowan en zijn groep de Solaris.

De Sudowoods waren een belangrijk bos voor de Chiave. Niet alleen was het een veilige plek, er was in het midden een trainingslocatie gebouwd waar Angel als Cyndaquil redelijk wat tijd had besteed. Nu hoefde dat niet meer. Ze had haar doel bereikt: evolutie, en voorlopig hoefde ze niet meer. Natuurlijk bleef ze haar conditie hoog houden, maar hier had ze ook andere methodes voor. Echte gevechten met andere Pokemon bijvoorbeeld.
Het kostte Angel niet lang om de groep te vinden. Als ze niet tussen de bladeren door te zien waren geweest, had het gepraat en anders de geur hen wel verraden. Angel stapte zonder er echt bij na te denken meteen richting de groep. Een bijzondere entree hoefde ze niet te maken om de aandacht te trekken. “Yo,” sprak ze kort, terwijl ze de groep onderzocht. Teresiá was duidelijk de oudste en zou dus de leiding nemen, daarna Chiara, en dan had je nog Amita, Hope en de wit gekleurde Purity, die inmiddels ook een Quilava was geworden. Ze bleef hem enkele tellen langer aanstaren, overwegend of ze zijn evolutie zou accepteren of niet. Ze knikte uiteindelijk kort naar hem, als een soort teken van respect, en keerde zich toen tot Teresiá. “En?”
Note;; Wauw wat is het nieuwe post ding irritant ;x

_________________
Teaching the kids AngelS1
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Teaching the kids Empty
BerichtOnderwerp: Re: Teaching the kids   Teaching the kids Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Teaching the kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Greenlands :: The Sudowoods-