Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Takeover!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lunaria

Lunaria

Vrouw Aantal berichten : 178
Registration date : 14-08-08

Over je pokemon
Leeftijd: 29 jaar.
Status: Gezond
Partner: Nobody can steal my heart.

Takeover! Empty
BerichtOnderwerp: Takeover!   Takeover! Emptyzo sep 15, 2013 3:49 am


“Voel je je sterk genoeg? Heb je geen last van de warmte?” Het was zo absurd voor Lunaria om de Gengar deze vragen te horen stellen. Ze herinnerde zich niet dat hij ooit eerder zo zorgzaam was geweest. Natuurlijk had hij altijd geholpen als ze in gevaar leek te zijn, maar om zich zo om haar te bekommeren was gewoon niet Shade-achtig. Ze verafschuwde het zelfs, terwijl ze hiervoor nooit negatieve gevoelens voor Shade had gehad. In de tijd dat ze elkaar niet hadden gesproken, de tijd waarin Guerra was gevallen en Lunaria lang in haar eentje rond had gezworven, waren ze blijkbaar beide veel veranderd. Wat niet was veranderd, was dat Lunaria zich niet zwak wilde opstellen. Ze mocht dan wel oud en ietwat versleten zijn, ze was nog steeds koppig en in leven. “Weet je zeker dat je het aan kan?”

“Stop met vragen, I’m fine.” Sinds ze in Inciala was, had Lunaria eigenlijk nooit meer Engels gesproken. Het was niet nodig geweest omdat iedereen Nederlands sprak, maar nu ze weer een tijdelijk duo vormde met Shade liet ze af en toe wat Engels naar buiten glippen. Het leek er bijna op alsof ze moeite begon te krijgen met heden en verleden uit elkaar te houden. Dit was echter niet waar. Lunaria had een prima idee van wat zich om haar heen afspeelde, en wat alleen maar in haar kop was, ondanks het feit dat ze haar zicht over de omgeving verkreeg door een kracht die ze met haar geest bestuurde. “Why would you even care so much? Hou je gewoon met de missie bezig, dat zou je ook tegen mij zeggen als ik opeens vragen ging stellen.” Ze had hem streng aangekeken als dat kon, maar ze wist niet precies waar hij zich bevond, en kon daarom moeilijk haar ogen op hem richten. Bovendien had ze wel betere dingen te doen. Het Magma Terrain overnemen, bijvoorbeeld.

Weinig Pokemon bevonden zich nog op het terrein. Het leek er op dat sinds de vrede in Inciala was, niet alleen de Guerra verdwenen was. Er heerste rust, en hoewel Lunaria dit eerst niet beseft had, kwam het nu goed van pas. Zij en haar vroegere zakenpartner Shade hadden de taak gekregen om het Magma Terrain voor de Solaris te claimen. Ze had al verwacht dat dit geen moeilijke taak zou zijn, omdat de Chiave hier al zelden te vinden was, maar nu ze zag hoe rustig het daadwerkelijk was, wist ze zeker dat dit geen probleem zou worden. Shade en zij waren een sterk en overtuigend team en hoewel de warmte haar wel wat wazig in haar kop maakte zou het niet meer dan een half uur duren voor het gebied geclaimd was.

Lunaria nam plaats op een rots die uitstak over een vrij diepe poel met lava. Shade stond achter haar, dat kon ze voelen aan het temperatuurverschil. Ze draaide zich naar hem om en deed deze keer wel een poging hem aan te kijken. “Hypnose, neem ik aan?” vroeg ze hem. Ze ging er van uit dat hij begreep wat haar plan was. De Pokemon hypnotiseren zodat ze zouden inzien dat de Solaris hier de baas was. Ze konden ook gaan onderhandelen, maar het was veel gemakkelijker om de breingolven van Shade en Lunaria te combineren en zo alle Pokemon in het gebied onder hun invloed te krijgen. Dit moest wel eens in de paar dagen opnieuw uitgevoerd worden, maar dat was het waard. Ze moesten immers sowieso constant nachecken of de leden van de Chiave niet het gebied terug pakten. Alhoewel, Lunaria zag niet in wat voor waarde het Magma Terrain aan de softies van de Chiave kon bieden. Misschien voor hun leider Evening om eens een bad te nemen of iets dergelijks, maar meer absoluut niet.

Het koude vlak dat Shade voorstelde verplaatste zich dichter naar haar toe. Ze schoof wat naar rechts op de rots, om hem ruimte te geven om naast haar te gaan staan. Ze ging met haar rug naar hem toe staan, verwachtend dat hij hetzelfde zou doen. Ze hoorde hem zachtjes aftellen en liet toen haar ogen angstaanjagend oplichten. Vanaf deze rots had ze sowieso niet genoeg bereik om het hele gebied te hypnotiseren, dus zette ze zich af en vloog ze een rondje over het magma terrein. Eenmaal terug op de rots, bleek dat ook Shade een ronde langs het gebied had gemaakt. De temperatuur daalde flink bij zijn terugkeer.  “Geslaagd?”  vroeg ze kalmpjes. Zo langzamerhand raakte ze er wel aan gewend dat ze hem niet kon zien, maar toch haatte ze het op een moment als deze. Het was toch niet te veel gevraagd om je oude zakenpartner weer eens in de ogen aan te kunnen kijken, in plaats van te moeten gokken of hij überhaupt wel voor haar stond?
 


Note;; No company pls c<

_________________
Takeover! LunariaS1
It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face


Laatst aangepast door Lunaria op zo sep 15, 2013 12:02 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Shade

Shade

Man Aantal berichten : 582
Registration date : 21-10-08

Over je pokemon
Leeftijd: 30 jaar
Status: Gezond
Partner: Come and get me.

Takeover! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Takeover!   Takeover! Emptyzo sep 15, 2013 12:02 pm


Shade had zich prima gerealiseerd dat hij teveel vragen aan het stellen was. Welk doel hij er mee had, vroeg hij zich echter pas af nadat Lunaria hem er op gewezen had. Hij twijfelde of hij haar aan het testen was – wat vroeger het geval zou zijn geweest – of dat hij zich daadwerkelijk zorgen maakte over de Noctowl. Hij neigde naar het tweede, maar als iemand er naar vroeg, zou hij zeggen dat hij haar aan het testen was.

Het Magma Terrain was geen interessante plek, volgens Shade. Het meest interessante was de Burning Tower, die de meeste Pokemon niet zouden kunnen betreden omdat ze niet vuurbestendig waren. Toch zou de toren van pas kunnen komen voor de Solaris. De hoogte van de toren speelde daar ook in mee. Eigenlijk zou het een geweldige schuilplaats zijn geweest voor Solaris, als de toren niet in de fik had gestaan. De bergen werkten echter ook goed genoeg om uitzicht over het gehele gebied te verkrijgen, en hoewel de toren iets centraler stond en daarom een betere uitkijktoren was, hadden ze het prima kunnen redden zonder.

Het duo deed wat ze moesten doen. Lunaria nam plaats op een rots die vrij centraal in het Magma Terrain lag, zodat ze makkelijk het hele gebied onder hypnose konden krijgen. Shade antwoordde niet toen ze vroeg of dat het plan was. Ze was slim genoeg om te begrijpen dat dat inderdaad was wat ze moesten doen, want wat konden ze anders? Het hele doel van Inciala overnemen zou zinloos worden als ze alle Pokemon in alle gebieden gingen uitmoorden. Bemiddelen zou te veel tijd kosten, en meer opties waren er niet echt. Dus, Hypnose. Een middel dat werkte, maar wel eens in de zoveel tijd vernieuwd moest worden. Dit was niet echt een probleem, zeker niet als ze snel te werk gingen en Inciala zo snel mogelijk in hun macht hadden. Dan hoefden ze geen hypnose meer te gebruiken. Shade nam plaats aan Lunaria’s linker zijde, en keerde toen zijn rug naar haar toe. Met rustige stem telde hij af. Timing was niet heel belangrijk, maar voelde toch fijn als je in een team werkte. Vervolgens stuurde hij de hypnotische golven over zijn helft van het gebied, die Pokemon zouden laten weten dat Solaris hier nu de baas was. Toen hij merkte dat Lunaria van de rots af sprong om het gebied rond te vliegen, deed hij met haar mee. Vanzelfsprekend maakte hij zijn ronde de andere kant langs, goed oplettend of hij alle Pokemon die hij kon vinden daadwerkelijk hypnotiseerde. Controleren of het plan gewerkt had deed hij niet. Hij had genoeg vertrouwen in zijn eigen en Lunaria’s hypnotische krachten dat hij wist dat dit gebied nu tot hun toebehoorde.

Shade nam vlak nadat Lunaria teruggekeerd was plaats op de rots. Ze vroeg hem of hij geslaagd was, wat hij inzag als retorische vraag. Hij grijnsde enkel, ondanks dat ze zijn grijns niet zou kunnen zien. “Job well done, my friend,” sprak hij in het Engels, wetend dat Lunaria de laatste tijd ook steeds meer in het Engels over ging. “De Solaris is hier nu de baas.”Note;; Het Magma Terrain behoort nu tot de Solaris.

_________________
Takeover! ShadeS1
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Takeover!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Land of desolation :: Magma Terrain-