Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Expansion.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lunaria

Lunaria

Vrouw Aantal berichten : 178
Registration date : 14-08-08

Over je pokemon
Leeftijd: 29 jaar.
Status: Gezond
Partner: Nobody can steal my heart.

Expansion. Empty
BerichtOnderwerp: Expansion.   Expansion. Emptyzo sep 29, 2013 12:34 pm


“Ik denk dat het Crystal Lake eerst het makkelijkste is, daarna kunnen we de rivieren bezoeken en als daar nog niemand is geweest, gaan we vervolgens naar de Frozen Ruins.” Lunaria zou hebben gegrijnsd als ze dat kon, maar haar snavel was gemaakt van onbuigbaar materiaal en het enige waaraan je haar vreugde had kunnen zien was in haar ogen, die helaas levenloos voor zich uit staarden. Shade had haar hun route uit laten stippelen, iets wat ze niet had verwacht. Natuurlijk had zij in het heden bewezen dat ze tactisch niet dom was, maar hij was één van de leiders van de Solaris en het was duidelijk dat beide Pokemon hem als superieure aanwezen, zelfs wanneer ze met zijn tweeën reisden. Shade stemde toe met haar planning en gaf haar vervolgens de kans om voorop te vliegen. Ze kon hem immers niet zien, dus zou het lastig worden als hij de leiding nam.

Het meer zag er vast prachtig uit voor de Pokemon die hun ogen nog konden gebruiken. Het heette niet voor niets Crystal Lake, wist de Noctowl. Zelf gaf ze er maar weinig meer om. Natuurlijk miste ze het om te kunnen zien, maar in plaats van zichzelf neer te halen en te janken dat ze zo zielig was, zette ze haar gemis om in onverschilligheid. Ze kon het meer niet meer zien, so what? Dat betekende niet dat de klap minder hard aankwam als ze haar klauwen in het lichaam van een van de geschubde Pokemon in het meer zette. Ze hadden geluk dat Lunaria niet van vissenvlees hield, anders had ze het nog echt gedaan ook.

Lunaria vloog een rondje over het meer en kraste zo luid ze kon. Ze trok de aandacht van de Pokemon beide onder water en boven het water. Dit gebied was vrij ver van de Solaris schuilplaats verwijderd en waarschijnlijk hadden niet alle Pokemon nog van de Solaris gehoord. De perfecte kans om een goed woordje voor henzelf te doen. Dit liet ze echter aan Shade over, want hij was beter met woorden dan zij. Ook zijn leiderstatus speelde daar in mee. Ze nam plaats naast de koude plek die Shade moest voorstellen, kraste één laatste keer om de aandacht van alle Pokemon hun kant op te krijgen, en deed toen een stap naar achteren om haar leider te laten spreken.


Note;; Moar places for Solaris <3

_________________
Expansion. LunariaS1
It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face
Terug naar boven Ga naar beneden
Shade

Shade

Man Aantal berichten : 582
Registration date : 21-10-08

Over je pokemon
Leeftijd: 30 jaar
Status: Gezond
Partner: Come and get me.

Expansion. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Expansion.   Expansion. Emptyzo sep 29, 2013 12:47 pm


De Gengar had Lunaria kalm aangestaard terwijl ze de aandacht van de Pokemon in en rondom het meer had getrokken. Hij genoot er van om haar bezig te zien, zeker omdat ze zichzelf kort geleden nog als uit vuil behandelde. Ze zag er naar zijn mening gezonder uit nu ze weer bezig was, en dat deed ook hem goed. De vorige keer dat hij in Inciala was en met haar in een groep zat, had hij weinig samen gedaan. Dit kwam natuurlijk door toedoen van hun leider toentertijd, die niet wist van hun verleden en hun krachtige samenwerking. Nu hij zelf de leider was, had hij daar geen last meer van. Wanneer hij gebruik wilde maken van het dynamische duo, zelfs al was er veel veranderd en waren ze lang niet zo dynamisch meer, dan zou hij dat doen ook. Tot nu toe met succes, want Lunaria had zich in zijn ogen al bruikbaarder bewezen dan de meeste andere Pokemon die zich bij de groep hadden aangesloten.

De uil nam plaats naast hem, wat voor Shade een teken was dat hij mocht spreken. Hij liet zijn blik over de groep Pokemon gaan die hun ogen strak op hem hadden gericht. Zijn gevoel zei hem dat ze niet erg geamuseerd waren, maar zijn spreekkunsten zouden hem vast wel er uit redden. “Beste Pokemon,” begon hij, “mijn naam is Shade. Ik leid samen met mijn vriend Rowan een groep die de Solaris heet. Wij staan voor verlichting en een betere toekomst voor iedereen.” Hij liet zijn woorden even bezinken voor hij verder sprak.
“Tot nu toe heeft al bijna de helft van Inciala ingezien dat met ons op de troon het gebied een betere plek is. Het Crystal Lake is een wonderbaarlijke plek en die willen we graag aan ons territorium toevoegen.” Nogmaals een pauze. Deze keer zette hij een uitgebreide grijns op. Niet iedereen leek geamuseerd te zijn door zijn woorden maar daar zouden ze zo dadelijk mee afrekenen.

Hij wierp voor hij zijn afsluiting sprak nog een blik op Lunaria. Daarna spreidde hij verwelkomend zijn armen. “Welkom bij Solaris!”Note;; Crystal Lake behoort nu tot de Solaris.

_________________
Expansion. ShadeS1
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Expansion.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Region of heights :: Crystal lake-