Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 A return to remember

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fallen
Administrator
Fallen

Vrouw Aantal berichten : 2293
Leeftijd : 26
Registration date : 11-04-08

Over je pokemon
Leeftijd: 3
Status: Gezond
Partner: What is love? BABY DONT HURT ME, DONT HURT ME, NO MOAH.

A return to remember Empty
BerichtOnderwerp: A return to remember   A return to remember Emptyzo mei 03, 2015 10:56 pm

Het was rustig op het magma terrain. Na de overname van de Solaris waren veel Pokémon die hier inwoonden gevlucht naar een ander veiliger gebied. Enkele Pokémon waren echter gebleven, ze waren te trots om zich weg te laten jagen, of wisten nergens anders heen te gaan. Vooral veel Pokémon van het vuurtype huisvestten zich nog op het magma terrain, gedeeltelijk afhankelijk van de hitte van het gebied dankzij het altijd veranderende landschap. De platen grond die over elkaar verschoven en af en toe kleine aardbevingen veroorzaakten, zorgden ervoor dat de ongelooflijk hete magma naar boven door de grond sijpelde.

De stilte werd verbroken door de vleugelslag van een enorme vogel. Het bijna 200 kilo wegende wezen suisde door het haar oude bekende luchtruim. Ze snoof de lucht op, de lucht van smeltend steen en dode, verbrande pollen gras onder zich. Het was diep droevig om te zien hoe uitgestorven het hier was in vergelijking met de tijd wanneer ze hier nog regeerde, of beter gezegd, overzag. Ze had zichzelf altijd als een beschermer gezien, en niet als heerser. Ze gaf meer om het leven van de Pokémon die ze kon beschermen, dan zichzelf. Ze had er altijd het grootste plezier uit gehaald om de wezens van Inciala te zien glimlachen onder zich. Helaas kon niet iedereen het goed met haar vinden. Ze was meerdere keren opgejaagd door Pokémon die vonden dat zij sterker waren en het recht hadden om een stuk land te claimen. Hoewel ze konden zien welke destructie ze hadden veroorzaakt, vonden ze zichzelf nog steeds rechtvaardig. Een klein zuchtje ontsnapte uit haar snavel, maar meteen daarna schudde ze haar kop heen en weer. Nee, zo zou het niet weer gaan. Niet hier. Niet op de plek waar het voor haar allemaal begonnen was, haar toren.

Ze spreidde haar vleugels en haar klauwen bewogen naar voren. Ze klauwde zich vast in de brokkelende stenen waarmee de toren gebouwd was. De vlammen rezen altijd op vanuit de toren, die eeuwig in brand leek te staan, maar de vlammen leken de Pokémon niet te deren. Haar veren schroeiden niet weg en haar vlees verbrandde niet door de intense hitte. Dit was haar ultieme plek; een plek waar niemand haar kon storen of pijn kon doen. Het was niet te beschrijven hoe erg ze deze plek gemist had. Ze spreidde haar enorme machtige vleugels uit en liet een krachtige krijs horen die over vrijwel het hele magma terrain zou klinken. Alsof ze ermee wilde zeggen; hier ben ik weer! Ze wilde bijna haar vleugels inklappen, tot ze dacht een bekend figuur te zien, beneden op de grond. Eventjes kneep ze twijfelachtig haar ogen tot spleetjes, maar ze wilde het risico graag nemen. Ze zette zichzelf af en bracht zichzelf omlaag door rondjes om de toren te cirkelen. Eenmaal beneden landde ze ietwat klunzig, maar ze slaagde er in ieder geval in om niet voorover om te vallen. Landen op een platte grond was uiteraard lastiger dan landen op iets waar je je houvast kon grijpen, zeker met zo'n groot lomp lichaam. Haar groene ogen werden gericht op de Pokémon die voor haar stond. Een nostalgische glinstering scheen in haar ogen wanneer ze haar snavel opende. ''Ik kan het bijna niet geloven, je bent hier echt'' sprak ze met een brede glimlach.

_________________
Fallen - Mayumi - Evening
Terug naar boven Ga naar beneden
https://inciala.actieforum.com
Shadow
Administrator
Shadow

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 25
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

A return to remember Empty
BerichtOnderwerp: Re: A return to remember   A return to remember Emptyma mei 04, 2015 5:21 pm

Was ze een verrader omdat ze het gebied had verlaten terwijl de Solaris een groot deel van de gebieden tot hun eigen hadden benoemd? Dat was een vraag die Shadow bijna dagelijks aan zichzelf stelde. De Raichu had zich lange tijd niet bepaald als een leider gedragen en net wanneer ze weer een beetje haar oude zelf leek te worden, besloot ze weg te gaan. Haar reden hield ze voor zich. Of ze het überhaupt ooit aan iemand zou vertellen was nog maar de vraag. Het liefst zou ze doen alsof ze nooit weg was geweest, maar dat was niet mogelijk met haar opvallende vachtkleur. Als het kon zou ze haar vacht verbergen, maar zelfs een cape zou stukken zichtbaar laten, dus moest ze er maar mee leven dat ze her en der herkend zou worden. Tot nu toe waren de reacties nog niet negatief geweest, dus misschien was ze wel onzeker om niks.

Shadow had geen idee wie er nog over waren. Ze had zich expres afzijdig gehouden van al het nieuws over Inciala, omdat het te pijnlijk was om lang over na te denken. Of al haar vrienden, alle leden van de Chiave, iedereen met wie ze een speciale band had opgebouwd nog leefde, dat was de vraag waarom ze toch had besloten haar gezicht opnieuw te laten zien. Bij aankomst had het er op geleken dat ze hier spijt van zou krijgen, want het prachtige, vroeger zo levendige Inciala was tegenwoordig bijna verlaten. Als de Solaris dit land nog wilden hebben waren ze geschift. Zelfs Shadow begon zich af te vragen of ze dit hier nog wel als haar thuis kon beschouwen met hoe het er nu aan toe was. Het leven terugbrengen was een optie, maar of de Raichu hier haar tijd in wilde steken wist ze niet meer. Lang had ze gestreden voor het welzijn van het gebied. Succesvol was ze niet altijd, maar dat haalde het plezier van de kleine successen die ze had niet weg. Toch had ze het idee dat het niet haar taak was om Inciala te beschermen. Ze was slechts een simpele moeder Pokémon met haar eigen problemen en zorgen. Niemand had haar aangewezen als beschermer van het gebied. Die rol was helemaal niet van haar.

De elektrische Pokémon was een buitenbeentje in het Magma Terrain. Vroeger zouden hier nog Pokémon van alle soorten en maten ronddwalen, maar nu was er slechts een enkeling niet van het vuur type. In dit geval was zij die enkeling. Ze begon zich af te vragen waarom ze überhaupt hier gekomen was, toen er een kreet klonk die haar oren heel lang niet meer gehoord hadden. Ze draaide haar kop, verbaasd dat ze dit geluid weer eens mee had mogen maken, en vroeg zich af of het echt kon zijn wat ze dacht dat het was. Kon het zijn dat zij niet de enige was die zich weer in Inciala bevond?
Haar blik viel op de Burning Tower, waar ze een gedaante aan zag hangen groter dan de meeste Pokémon. De glanzende veren herkende ze meteen. Het was onmogelijk, maar het was waar. Meteen rende Shadow op haar vier poten in de richting van de toren. Ze wilde niet wanhopig lijken om een bekend gezicht terug te zien, maar haar gevoel nam het over en voor ze het wist stond ze uit te hijgen voor de toren en streek de enorme vogel voor haar neer. Shadow keek omhoog met grote, vochtige ogen en een verbaasde uitdrukking op haar gezicht, die bij het horen van de begroeting veranderde in een brede grijns. “Insgelijks,” bracht ze uit, haar stem zwak door het rennen en de emoties. “Ik... ik weet niet wat ik moet zeggen.” Wist ze überhaupt wel zeker wie hier voor haar stond? Kon het echt zo zijn dat dit nu Dustfire was? Natuurlijk, want welke andere Ho-oh zou haar nou herkennen? Het feit dat er al een Ho-oh in Inciala was voelde als een wonder. Nee, nog beter: het voelde als vroeger. Alsof één van de vele puzzelstukjes die de grijze Raichu verloren was eindelijk weer terug kwam op zijn plaats. “Wat ben je gegroeid.” Haar stem klonk eindelijk weer stabiel, en ze nam even de tijd om de tranen uit haar ogen te verwijderen. Van haar bezoek aan het Magma Terrain had ze geen spijt.

_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA
A return to remember ShadowS15_zpsa955ea96
I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://inciala.actieforum.com/forum.htm
Fallen
Administrator
Fallen

Vrouw Aantal berichten : 2293
Leeftijd : 26
Registration date : 11-04-08

Over je pokemon
Leeftijd: 3
Status: Gezond
Partner: What is love? BABY DONT HURT ME, DONT HURT ME, NO MOAH.

A return to remember Empty
BerichtOnderwerp: Re: A return to remember   A return to remember Emptywo mei 06, 2015 1:14 am

(RPG'en als een Pokémon lukt me niet meer man ;-; )

Ze wist zeker dat als haar oude ik hier gestaan had, dat ze minimaal hetzelfde aantal emotie had laten zien als de Raichu, misschien wel meer. Maar veel herinneringen aan Inciala en Shadow had ze niet. Ze wist dat de Pokémon die voor haar stond, goede vrienden met haar en Silver was. Dat ze een van de leiders was van de groep die het hele gebied van Inciala wilde beschermen en ervoor streden, net zoals hen vroeger. En dat ze wel eens gespeeld heeft met een pichu en een cyndaquil, Pokémon die de kinderen waren van Shadow. Zelf had ze niet veel interactie gehad met haar, maar toch voelde ze als een persoon die heel dichtbij haar stond, het voelde vertrouwd om haar te zien. Ze had zich vroeger zoveel aan Silver vastgehouden dat ze niet veel andere Pokémon had ontmoet. En herinneringen uit haar vorige leven had ze vrijwel niet. Soms kreeg ze er vlagen van mee, beelden of teksten, die ze niet herkende maar wel mee had gemaakt. Het was alsof er grote mazen zaten in haar geheugen. Het was verwarrend en maakte haar droevig omdat ze continue het gevoel had dat ze dingen mistte in haar leven, dingen die haar in haar vorige leven zo normaal waren geweest. Het was ook zo'n vreemde en moeilijke situatie. Niemand die het gevoel kon begrijpen, want wie gaat er nou dood en komt daarna weer terug? Misschien had ze beter dood kunnen blijven, ze had de Pokémon van Inciala in de steek gelaten, net wanneer ze een beschermer nodig hadden. Deze leegte en stilte, was grotendeels haar fout. Ze was misschien te jong geweest om het goed te kunnen uitvoeren, maar ze had het tenminste kunnen proberen. Dan had ze hier niet gestaan met zo'n rotgevoel in haar maag.

Ze schudde wat wild haar kop, alsof ze de deprimerende gedachten uit haar kop wilde schudden. Ze had iedereen in de steek gelaten, maar ze was nu terug, ze was eindelijk wat groter en op krachten, klaar om haar nieuwe leven echt te beginnen en haar rol als beschermer weer in te nemen. Ze moest het wel doen, hoewel haar herinneringen vaag waren gaf ze te veel om dit gebied om het nog te verlaten. En ten slotte had ze Silver beloofd dat ze het zou doen. “Wat ben je gegroeid.” sprak de Raichu, terwijl ze in haar ogen wreef. Waren dat tranen? Het ontroerde Fallen om de altijd zo sterke en trotse Raichu zo emotioneel te zien. Een glimlach sierde haar snavel. Ze kon niet hetzelfde zeggen van de kleine grijze muis. Ze had haar een omhelzing willen geven, als het niet zo was dat haar vleugels van die grote onhandige dingen waren bij zo'n handeling. ''Jij ziet er ook goed uit. Hoe gaat het met je?'' besloot ze uiteindelijk maar te zeggen. De standaard manier om een gesprek te openen, maar ze was wel degelijk nieuwsgierig naar hoe het ging met haar. Zou zij hier gebleven zijn, samen met de Chiave? Ze kon zich bijna niet anders voorstellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://inciala.actieforum.com
Shadow
Administrator
Shadow

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 25
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

A return to remember Empty
BerichtOnderwerp: Re: A return to remember   A return to remember Emptydo mei 07, 2015 10:09 pm

Shadow kon het niet helpen. Bij het zien van de Ho-oh, moest ze meteen denken aan de goede oude tijd dat Dustfire nog regeerde over het land en er geen gevaar dreigde van wat voor duistere groep dan ook. Shade had zijn pogingen om Inciala over te nemen lang vol gehouden, maar gelukkig was er altijd iemand die er een stokje voor wist te steken. Zijzelf had daar ook zo nu en dan een steentje aan bijgedragen, hoe pijnlijk het soms ook eindigde. Ze was er trots op, en ze was trots dat ze nu nog steeds hier stond en dat ze zich daadwerkelijk voelde alsof ze een geheel was, en niet een aantal gebroken stukjes die bij elkaar gehouden werden door haar zachte vacht.

Dat was ook meteen het antwoord op de vraag hoe ze zich voelde, maar ze besloot om het hardop iets minder poëtisch te verwoorden. “Ik voel me goed,” zei ze, met een lichte glimlach. Groot genoeg om te laten zien dat ze het meende, maar niet zo groot dat het leek alsof ze super vrolijk was. Dat was namelijk niet waar, ondanks dat ze zich goed voelde. “Misschien wat eenzaam, zeker als ik zie hoe Inciala er bij ligt. Al… is dat natuurlijk niet mijn schuld.” Ze zei het, en ze wist diep in zich dat het zo was, maar ze bleef zich schuldig voelen over het leeglopen van het gebied. Moest ze tegen de feniks vertellen wat er gebeurt was? Het zou best kunnen dat zij meer wist van de gebeurtenissen in het gebied van Shadow zelf. Zij had zich er immers actief voor afgesloten. Iets waar ze nu misschien spijt van zou gaan krijgen, maar toentertijd had ze er geen rekening mee gehouden dat ze misschien nog eens terug in het gebied zou gaan wonen.

Zoveel vragen. De Raichu wist niet waar ze moest beginnen. Ze overwoog om over zichzelf te praten, maar ergens voelde dat niet goed. Ze wilde weten hoe het met Dustfire ging. Hoe het opgroeien haar was vergaan, en of zij wel in het gebied gebleven was toen gevaar dreigde. Was het niet ontzettend gevaarlijk om als jonge legendarische Pokémon hier te blijven met een groep als de Solaris op de loer? “En jij? Nog moeilijkheden gehad met de Solaris?” Ze moest het weten. En eigenlijk moest ze ook weten of de groep nog bestond, maar of de vuurvogel voor haar haar dat zou kunnen vertellen, wist ze niet.

_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA
A return to remember ShadowS15_zpsa955ea96
I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://inciala.actieforum.com/forum.htm
Gesponsorde inhoud
A return to remember Empty
BerichtOnderwerp: Re: A return to remember   A return to remember Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A return to remember

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Do you remember...?
» A shock to remember
» I don't remember anymore.
» A thing to remember
» The return

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Land of desolation :: Magma Terrain :: Burning tower-