Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenLaatste afbeeldingenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Chiara

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chiara

Chiara

Vrouw Aantal berichten : 570
Leeftijd : 27
Registration date : 25-02-10

Over je pokemon
Leeftijd: 11
Status: Gezond
Partner: Don't need one ♥

Chiara Empty
BerichtOnderwerp: Chiara   Chiara Emptydi mei 05, 2015 7:21 pmNaam: Chiara
Geslacht:
Leeftijd: 11 jaar
Geboortedatum: 16 mei
Soort: Eevee
Type: Normal
Uiterlijk: Chiara is ietsje kleiner dan de gemiddelde Eevee, maar weet daar juist haar voordeel uit te halen, want ze is hiermee een stuk sneller en heeft een soepelere lichaam. Met een fluffy vacht en een pluizige kraag is ze je alledaagse Eevee, hoewel aan haar duidelijk te zien is dat ze zich elke dag aan een strak trainingsschema houdt.

Karakter: Als Chiara met één woord moet worden omschreven, dan is dat zachtaardig. Ze helpt graag pokémon in nood en is niet vies van bescherming bieden, zelfs al zou men haar nog wel eens uitlachen om het feit dat ze zich beschermend opstelt. Ze weet echter wel hoe ze haar mannetje moet staan en is met de jaren een stuk volwassener geworden. Toch heeft ze niet al haar oude karaktertrekjes verleerd, want soms wil ze nog wel eens verlegen uit de hoek komen en is ze nog altijd sneller in de achtergrond te vinden dan voorop. Chiara is echter erg geduldig en zal anderen ook niet gauw vooroordelen, hoewel ook haar geduld zijn grenzen kent en het welbekende spreekwoord echt z’n eer aandoet.

Geschiedenis: Ze was acht jaar toen ze het nest dan eindelijk mocht verlaten. Chiara was opgegroeid als enigskind en had dan ook geen broers of zussen die haar konden leren vechten. Ze vond het echter zelf wel welletjes op een dag en besloot haar thuis te verlaten, op zoek naar avontuur en spanning. Haar ouders waren nogal teruggetrokken over dat idee, maar besloten haar toch te laten gaan, want op een dag moest ze inderdaad op eigen pootjes kunnen staan. De Eevee kwam terecht in Inciala en werd per direct begroet door de gevaren die ze moest leren trotseren. Bij aankomst alleen al verdronk ze bijna dankzij een waterval en sindsdien had ze een lichte angst voor water ontwikkeld.

Chiara leerde echter veel pokémon kennen op haar reis door het gebied en zo kwam ze ook te weten over de groepen die Inciala in tweeën splitsten. Er was een ‘goede’ groep, die streed om de pokémon hun vrijheid te geven en ze veilig te stellen, maar er bevond zich ook een ‘slechte’ groep, die streed om de macht volledig over te nemen en de goede groep het zwijgen op te leggen. Chiara wilde deel uitmaken van de goede groep. Ze was een voorstander van vrijheid en hield van anderen helpen, dus de keus was snel gemaakt. De Eevee was echter jong en naďef, want ze verprutste haar eerste gesprek met de leider en werd toen de rug toegekeerd. Chiara nam zich toen voor om beter haar best te doen en meer te trainen.

Een lange tijd ging voorbij en er was een nieuwe oproep voor een opkomende goede groep. De Eevee stond vooraan bij de inschrijvingen en kon niet wachten om de rest van Inciala een dienst te bewijzen. Zo leerde ze niet alleen wat nieuwe gezichten kennen, maar raakte ze ook bevriend met de kinderen van de leiders.

Tijdens haar nieuwe leventje, pakte Chiara ook haar training weer op. Mede dankzij Shadow leerde ze Quick Attack en Houndoom wist haar de basis van Iron Tail te leren. Hier had ze nog lang op door geoefend en uiteindelijk wist ze de aanvallen onder de knie te krijgen, waardoor zichzelf verdedigen een stuk makkelijker ging, want de gevechten die ze tot toen toe had gehad, eindigden altijd in haar verlies. Chiara besloot toen ook wat meer op te trekken met de rest van de leden, maar had weinig succes op vriendschap. Mede hierdoor ging het een stuk makkelijker om Inciala te verlaten toen de Solaris gebieden over begon te nemen en er niemand was om het tegen te gaan. Chiara wist dat ze het in haar eentje niet aan kon en verliet Inciala een paar dagen later, hopend weer eens terug te keren wanneer ze er wel klaar voor was.

Een hele lange tijd streek voorbij voor de Eevee haar gezicht weer durfde te laten zien. Ze had flink wat getraind en was niet bang om een gevecht aan te gaan met een andere pokémon. Chiara was meer volwassen geworden en had nog altijd een hekel aan vechten, maar begreep nu wel dat het soms nodig was om te doen. Zeker van haar zaak en zichzelf besloot ze terug te keren naar Inciala. Misschien kwam ze wel weer oude bekenden tegen.

Trivia:
* Chiara is aseksueel/aromantisch. Vriendschap is heel belangrijk voor haar, maar verder dan dat zal het bij de Eevee waarschijnlijk nooit komen.
* Ze ziet er misschien niet zo uit, maar ze kan meerdere tegenstanders tegelijk aan. Chiara heeft niet alleen haar kracht, maar ook haar intellectueel getraind. Hierdoor is een strategie verzinnen niet moeilijk meer voor haar.
* Chiara is goed met jonge pokémon. Misschien omdat ze zelf nog redelijk onschuldig is, maar met de meeste jonge pokémon is er wel een klik.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Chiara

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Chiara

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-