Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [open] Blank Space

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Julia

Julia

Vrouw Aantal berichten : 90
Registration date : 15-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 9 years.
Status: Gezond
Partner: And if I'm flying solo, at least I'm flying free.

[open] Blank Space Empty
BerichtOnderwerp: [open] Blank Space   [open] Blank Space Emptyza mei 09, 2015 5:09 pm

Het was niet echt gepland, maar uiteindelijk bleek het een goed idee te zijn om ’s avonds de Sandtomb Desert in te trekken. Pas toen ze het warme zand aan haar poten voelde realiseerde Julia zich dat het overdag waarschijnlijk snikheet was geweest en ze misschien wel dood was gegaan aan een zonnesteek. Was dat mogelijk, daar aan sterven? Zo niet, dan had de hitte haar vast wel zo aangetast dat haar reis niet zo comfortabel was geweest als nu. De avond was koel, maar het zand gaf haar toch een warm gevoel. Perfect om te reizen, dus. Ze had nog een lange weg te gaan.

De Desert was al net zo leeg als alle andere gebieden. Julia wist waarom, en ze was blij dat ze zich redelijk uit het gedoe van de Solaris en Chiave had weten te houden. Ooit had ze er over gedacht om zich aan te melden voor de ‘goede’ groep, die ene die voor de vrijheid van alle Pokémon was, maar of die groep nou echt goed werk had gedaan voor het land… Ze kon het ze niet echt kwalijk nemen, natuurlijk. Zij zou ook niks kunnen tegen die creeps die iedereen in hun macht probeerden te krijgen met een of ander ding. Was het niet een ei? Hoe deden ze dat überhaupt, gewoon dat ei naar Pokémon hun hoofd rollen? Of bij hun in het nest stoppen? Julia had het ding nooit gezien. Blijkbaar was zij niet goed genoeg voor hun exclusieve clubje, en eerlijk gezegd maakte dat haar helemaal niet uit. Solitair leven vond ze veel fijner.

Her en der zaten vreemde plekken in het zand. Het leek alsof er zand naar beneden aan het glijden was. De Delcatty besteedde er niet veel aandacht aan. Immers was haar bestemming vooruit, en ze liet haar kop niet hangen want dan zou ze nooit voor het weer dag was de Desert over zijn. Misschien was het toch slimmer geweest als ze een beetje uitkeek, want ze zette haar voorpoot recht op het midden van zo’n rare plek en voor ze het wist zat deze vast. “Meen je dit?” gromde ze geïrriteerd. Ze trok aan haar poot, maar ze kwam niet los. Sterker nog, ze zakte alleen maar verder weg. Ze begon harder te grommen en te trekken, maar het had alleen maar een tegenovergesteld effect, en voor ze het wist zakte ze voorover het zand in.

Spugend kwam de jonge Delcatty weer overeind. Haar omgeving was donker en hard. Ze was duidelijk niet meer in de Sandtomb Desert. Om wat meer te kunnen zien, voerde Julia een Flash aanval uit die haar nabije omgeving verlichtte. Het leek er op dat ze in een grot onder de Desert zat. Geweldig. Nu kon ze haar reis niet vervolgen. “Hallo?” riep ze, in de hoop dat iemand in de buurt was. Geen reactie. “Help!” was het tweede wat ze probeerde. Ze keek omhoog, waar een dunne stroom zand naar beneden korrelde. “HELP!” riep ze nogmaals, deze keer hopelijk hard genoeg dat iemand boven haar ook zou horen. Maar wacht, de Desert was nagenoeg uitgestorven geweest. Als er niemand was, kon ook niemand haar helpen. Geweldig. Somber rolde ze zich op op de harde ondergrond. Ze hief nog één keer haar kop op en gilde uit volle borst om hulp. Het kon toch niet zo zijn dat ze hier voor de rest van haar leven hier gevangen zou zitten?

_________________
We can't run from fate
but we can let it take us down.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[open] Blank Space

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Open mind, open heart
» Open veld
» open plek.....
» [open] Busy having fun
» Open Topics

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Land of desolation :: Sandtomb Desert-