Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenLaatste afbeeldingenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Zoeken in de Burning Tower.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evening

Evening

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 119
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptyma mei 24, 2010 12:50 pm

Blitzy schreef:
Evening leek even na te denken. 'Nup..' antwoorde hij op zijn vraag. 'Natuurlijk wil ik helpen, Blitzy! Graag zelfs.' Antwoorde hij op de vraag om Dustfire te zoeken. Evening staarde over het gebied, en maakte opeens een pijnlijke beweging; hij had een regendruppel in zijn oog gekregen. Blitzy's staart deed ook wel pijn. Door de opwinding van de komst van Evening was hij vergeten dat hij zijn staart droog moest houden. 'Jup..' zei Evening vaagjes. 'Maar we moeten inderdaad altijd proberen, want stel dat ze hier wel is..!' Blitzy knikte. 'Ze kan ook in het TimeRise Forest, het Crystal Lake of misschien..' Blitzy slikte. 'Is ze gevangen door de Lustro.' zei hij duister. 'Maar laten we hopen dat dat laatste niet gebeurd..' zuchtte Blitzy. 'Áls ze al weggevlucht is, dan zit ze vast daar, dat is de enige overdekte plaats hier.' zei Evening, die wenkte naar de Burning Tower. 'Daar ben ik nog niet in de buurt geweest..' zei Blitzy. Hij herinnerde zich toen dat hij hier twee keer was aangevallen door de Lustro. Blitzy schudde die gedachten uit zijn hoofd. Als er daar Lustro leden zouden zitten,-wat waarschijnlijk niet zo was-, zou het deze keer makkelijker zijn. Hij was sterker geworden, en had deze keer Evening bij zich, waarmee hij zijn Vuur-aanvallen kon combineren tot een sterkere, snellere, en effectievere aanvalllen. Blitzy staarde naar de Burning Tower. 'Zullen we daar naartoe gaan?' zei hij.


'Daar ben ik nog niet in de buurt geweest..' antwoordde Blitzy op Evening's voorstel. Mooi, dan was er dus een kleine kans dat ze haar daar zouden vinden. Evening knikte, en stapte naar voren, terwijl hij de toren bleef aankijken. ''Zullen we daar naartoe gaan?'' zei Blitzy. Evening snoof lichtjes. Hij stelde hetzelfde voor als hij net voorgesteld had. Beetje logisch dan wat daarop het antwoord daarop zou worden. ''Jup.'' antwoordde Evening kort, en begon sneller te lopen. En nog sneller, en nog sneller. Totdat zijn pootjes bijna zo snel gingen dat je ze niet meer kon volgen met je ogen. Het was een snelle aanval, en een witte straal volgde de achterkant van Evening. Hij verwachtte wel dat Blitzy ook een snelle aanval kon, zodat Blitzy hem kon volgen. En anders zou hij wel even wachten bij de toren. Niet veel later stond hij voor de toren, en keek verbaasd naar boven. Hmm. De toren stond letterlijk in brand. Uit sommige gaten en verdiepingen kwamen grote vlammen naar buiten. Hoe kon een toren zo lang in brand staan? Evening keek even om, en zag Blitzy al naderen. Hij liep naar de toren, en liep ook naar binnen. Op deze verdieping begon de stenen trap al. Evening zuchtte. Het was eigenlijk onbegonnen werk. De toren had zoveel verdiepingen, en die moest je allemaal doorzoeken. Evening deed een paar stappen naar boven, en begon toen al te twijfelen. Zucht.. Voor dit werk zou je echt vleugels moeten hebben. ''Blitzy?'' schreeuwde hij naar de uitgang. ''Kom je nog?...''
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.Evening.tk
Thane

Thane

Man Aantal berichten : 1328
Leeftijd : 26
Registration date : 05-04-09

Over je pokemon
Leeftijd: 26
Status: Gezond
Partner: Forever alone

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptyma mei 24, 2010 9:53 pm

Evening ging razendsnel door een Quick Attack. Blitzy zuchtte. Hij bezat niet over de Quick Attack Move. Maar er was wel een andere manier om snel vooruit te graken. Hij strekte zijn armen achter zijn rug en liet ze wit worden; het teken dat hij een Mach Punch zou gebruiken. En die tacktiek werkte. Hij vloog met een Mach-snelheid vooruit. Hij was zichtbaar als een oranje gedaante, met een witte straal achter. Toen Blitzy aan de voet van de Burning Tower stond, hoorde hij Evening roepen: 'Kom je nog?...' ''Jaja!'' riep hij terug. Hij liep traagjes naar binnen, en zag Evening op de trap zitten. Blitzy sprintte de eerste treden op. Toen hij één trede hoger was dan Evening, zuchtte hij. ''Toen ik met Dusfire partn-eh- in de Burning Tower gingen, deed ze dat in nog geen vijf minuten.'' Blitzy liep nog een trede op. ''Maar zij had vleugels, en wij zitten hier machteloos op de grond.'' Hij liep naar de eerste verdieping en onderzocht alles. Een paar HootHoots vlogen geschokt weg toen hij een steen optilde. "Voor je het weet zit ze op het dak, en dit gebouw telt minstens dertig verdiepingen... Het is beter dat we ons opsplitsen, ik bovenaan en jij onderaan, ok?'' vroeg hij tegen Evening.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evening

Evening

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 119
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptyma mei 24, 2010 11:42 pm

''Jaja!'' klonk er terug vanaf de ingang van de toren. Evening glimlachte licht vermaakt. Traag zag hij de Monferno naar binnen stappen. Hij liep een paar treden omhoog, en bleef één trede boven Evening staan, en zuchtte. Evening keek raar naar hem, en ging toen neerzitten. ''Wat is er, Blitzy? Was dat eind zo vermoeiend?'' vroeg Evening aan hem, aangezien hij zo sloom en zuchtend binnenkwam. ''Toen ik met Dusfire partn-eh- in de Burning Tower gingen, deed ze dat in nog geen vijf minuten.'' Evening schudde zijn kop. Hmm.. Dustfire. Het kwam hem echt wel bekend voor. Evening klopte met zijn vuist tegen zijn hoofd aan. Kom nou, hij moest het zich toch wel herinneren? Blitzy liep nog een trede naar boven, en Evening volgde hem met zijn ogen. ''Maar zij had vleugels, en wij zitten hier machteloos op de grond.'' Evening snoof. ''We zijn niet machteloos!'' protesteerde hij tegen de opmerking van Blitzy. Daarna keek hij even voor zich uit. ''Dat moet je niet van jezelf zeggen.. we hebben dan wel geen vleugels, maar dat betekent niet dat we het niet aankunnen!'' Hij stond op, en balde zijn vuisten. Hij keek Blitzy zelfverzekerd aan. ''We zaten niet voor niets bij de Suerte, en we hebben niet voor niets mee kunnen doen in de oorlog tegen de Lustro! '' Hij grijnsde, en liet zijn armen weer zakken. ''Dat wou ik altijd al een keer doen..'' zei hij dommig, met zijn oogjes vermaakt gesloten. Daarna dacht hij weer aan wat Blitzy zei. Ze had vleugels. Dustfire was dus een vogel, of een ander vliegend wezen. De volgende zin van Blitzy hoorde Evening niet eens. Hij was te ver in gedachten. Hij herinnerde zich die dag weer dat hij en andere Suerte leden geroepen werden. Voor de missie op Mt. Solare. Hijzelf ging niet mee, maar Shadow wel. Hij had de twee reusachtige legendarische Pokémon gezien, waar hij toentertijd erg schuw voor was geweest. Was een van die beesten Dustfire? 'Hum.. Blitzy...'' zei hij vragend, en keek weer naar hem. ''Hum.. bij die Mt. Solare missie, stonden er twee legendarische Pokémon bij jullie? Was een van hun soms Dustfire?'' vroeg hij aan hem. Op Blitzy's voorstel om hun op te splitsen had hij al ja geknikt. Dat was een goed idee. Zeker omdat hij beneden mocht zoeken. Evening had zeer korte pootjes, en het was voor hem erg moeilijk en vermoeiend om de trappen op te klimmen. Blitzy was daarbij zeker in het voordeel.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.Evening.tk
Thane

Thane

Man Aantal berichten : 1328
Leeftijd : 26
Registration date : 05-04-09

Over je pokemon
Leeftijd: 26
Status: Gezond
Partner: Forever alone

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptydi mei 25, 2010 7:57 pm

'We zijn niet machteloos!' protesteerde Evening. 'Dat moet je niet van jezelf zeggen.. we hebben dan wel geen vleugels, maar dat betekent niet dat we het niet aankunnen.' zei Evening die zijn vuisten balde. 'We zaten niet voor niets bij de Suerte, en we hebben niet voor niets mee kunnen doen in de oorlog tegen de Lustro.' zei Evening bijna schreeuwend. ''Ik bedoelde niet dat we machteloos zijn..'' zei Blitzy terug. ''Of hield jij je ogen dicht op het moment dat we onze Vlammenwerpers combineerden op het kerkhof?'' 'Hum.. Blitzy...?' vroeg Evening na een tijdje. 'Ja?' zei hij terug. 'Hum.. bij die Mt. Solare missie, stonden er twee legendarische Pokémon bij jullie? Was een van hun soms Dustfire?' Blitzy knikte. 'Dat moesten Dustfire en Silverbreeze geweest zijn..' zei Blitzy denkend. 'Was een van hun ongevier vier meter groot, rood, een gele snavel met vier gele kuiven op haar kop?' vroeg hij aan Evening. Blitzy draaide zich om en staarde naar de trappen. ''Ik begin te zoeken op het dak, als er iets is roep je meteen, ok?'' plande Blitzy. Nog voor Evening kon antwoorden, sprintte Blitzy met drie treden in één stap de trap op. Bij sommige plaatsen stopte hij even en riep hij Dustifire's naam, in de hoop dat er een kleine zwakke Ho-Oh tevoorschijn zou komen. Na wat minstens een halfuur leek, stond Blitzy hijgend op het dak van de Toren. Vanaf hier had hij het bekende uitzicht over PokéRPG. Een paar minuten keek hij rond, en riep hij één keer Dustfire's naam, wachtte even, en daalde de eerste treden af die terug naar beneden leidden. Op de voorlaatste verdieping staarde hij naar het venster. De Toren leek veel grauwer geworden te zijn sinds de dood van Dustfire, alsof die meerouwde. ''Nee!'' hield Blitzy zichzelf voor. ''Ze leeft.. dat moet wel..''
Terug naar boven Ga naar beneden
Evening

Evening

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 119
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptyzo jun 06, 2010 10:57 pm

Blitzy knikte instemmend als antwoord op Evening's vraag. Hij zei daarna dat het vast Dustfire en Silverbreeze waren geweest. 'Was een van hun ongevier vier meter groot, rood, een gele snavel met vier gele kuiven op haar kop?' Evening glimlachte een klein beetje, en dacht daarna eens goed na. Het klopte, een van de twee legendarische was een grote oranje vogel geweest met gele kuiven en een geel gekleurde opvallende staart. Evening knikte. Nu wist hij in ieder geval waar hij naar zocht. Dan kon hij haar herkennen, afgezien van dat ze nu heel klein was, zou er niet zo heel veel aan haar veranderd zijn. ''Ik begin te zoeken op het dak, als er iets is roep je meteen, ok?'' Evening keek hem na, en wou antwoordden, maar voordat hij dat ook maar kon doen, was de Monferno de trap al opgesprongen naar boven. Die had een haast zeg.. Evening zelf liep maar verder op deze verdieping. Hij had elke hoek al uitgezocht hier, maar er was niks te vinden. Licht verveeld liep hij terug naar de trap, om de volgende verdieping te kunnen verkennen. Maar het geluid van hoeven geklop weerhield hem ervan de trap op te lopen. Een Ponyta kwam aanlopen, met een neutrale uitdrukking keek die Evening aan. 'Nieuw hier?' begon de Ponyta, niet al te vriendelijk maar ook niet onvriendelijk. Evening keek haar een klein beetje raar aan. ''Ik woon hier niet.. Ik ben op zoek naar iets..'' zei Evening. Waar hij naar zocht zei hij niet, want hij wist niet of hij het mocht vertellen van Blitzy. Maar toch, een inwoner van de Burning Tower.. Die kende Dustfire vast, en had haar vast gezien, als ze hier al was geweest. De Ponyta glimlachte. 'Waar ben je dan naar op zoek, Quilava?' prak ze geďnteresseerd. Evening glimlachte vriendelijk terug, dat kon hij niet laten. ''Zeg maar Evening..'' begon hij, en dacht daarna na. Hij kon het wel zeggen.. dan hadden ze meteen meer kans om Dustfire te vinden. ''Euh.. ken jij Dustfire?'' zei hij maar tegen de Ponyta, die daarna enthousiast reageerde. Ze steigerde laag, en zwiepte daarna met haar staart. ''En of!'' antwoordde ze hyper. Evening sprong achteruit. Wat een drukke Pokémon. Vast teveel energie over. Maar ineens nam het enthousiasme van de Ponyta af, en kwam er op haar gezicht weer een normale blik. ''Ze is al een tijdje vermist..'' zei de Ponyta serieus. Evening knikte. ''En daarom zoeken we haar nu.'' Daarna zuchtte hij teleurgesteld. De Ponyta vertelde dat ze vermist was, dus hadden ze haar hier niet gezien. Evening had verder niks aan de overhyperde Ponyta, en besloot afscheid te nemen. Hij klom rustig de trap op, en keerde zij hoofd nog even om wanneer de Ponyta iets zei. ''Je bent hier altijd welkom, Evening!'' gilde ze vrolijk. Daarna keerde ze zich om, en galoppeerde naar buiten toe. Evening glimlachte breed. Ze was misschien wel irritant, maar daarbij erg aardig. Evening liep echter niet verder, want hij hoorde een roep. Een roep van Silverbreeze. Evening keerde snel zijn kop naar boven toe. ''BLITZY!'' schreeuwde hij zo hard hij kon. Verder zei hij niks, want Blitzy had daarboven de roep beter moeten horen dan hij. De roep was alleen om Blitzy naar beneden te halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.Evening.tk
Thane

Thane

Man Aantal berichten : 1328
Leeftijd : 26
Registration date : 05-04-09

Over je pokemon
Leeftijd: 26
Status: Gezond
Partner: Forever alone

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptydi jun 08, 2010 8:54 pm

''Waar zit je..?'' kreunde Blitzy die wanhopig werd. Ze zat dus blijkbaar niet op het Magma Terrain. Evening praatte beneden met een Pokémon, hoorde hij. Zou het een vijand geweest zijn, zou hij luider praten, en zou er misschien geluiden van een gevecht te horen zijn. Blitzy schudde zijn kop. ''Zoek verder!'' hield hij zichzelf voor. Net toen hij de zevende verdieping had afgezocht,en op zijn knieeën ging zitten om de grond te bestuderen, gebeurde het; een luide schreeuw gilde plotseling over het gebied.. In een flits stond Blitzy's smalle lichaam recht, en liep naar het venster. Het gebied was vredig, maar die gil.. dat was van Silverbreeze! Zou hij Dustfire gevonden hebben, of was het een noodkreet? Meteen daarna klonk Evening's stem. 'BLITZY!' ''Wat nu weer?'' kreunde Blitzy. Evening had de gil van Silverbreeze waarschijnlijk ook gehoord. ''Ik kom!'' schreeuwde Blitzy terug, en sprintte met drie treden tegelijk de trap af. De laatste twee verdiepingen van Evening, wipte Blitzy over de trapreling, en sprong naar beneden. Toen hij de grond net voor de voeten van Evening raakte, kwam en stekende pijn door zijn benen. ''AW!'' kreunde hij luid. ''Nee, het gaat wel..' zei hij vlug voordat Evening iets zou zeggen.. Hij stond op en veegde het stof uit zijn vacht. ''Je hebt die gil van Silverbreeze waarschijnlijk gehoord?'' zei hij. ''Als dat zo is moeten we zo vlug mogelijk naar het Crystal Lake, hij heeft gezegd dat hij daar naartoe zou gaan..'' vervolgde hij, wachtend op een antwoord van Evening.

-Kortheid, sorry xD-
Terug naar boven Ga naar beneden
Evening

Evening

Man Aantal berichten : 411
Leeftijd : 119
Registration date : 04-08-09

Over je pokemon
Leeftijd: 15 jaar
Status: Gezond
Partner: Shadow

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptydi jun 08, 2010 10:11 pm

''Ik kom!'' hoorde Evening Blitzy vanaf een paar verdiepingen hoger schreeuwen. Hij keek dom voor zich uit, terwijl hij op de vuuraap wachtte. Deze had er niet zo'n moeite mee om snel de trap af te komen, en was dus ook snel bij Evening aangekomen. Hij sprong van de trap af, en kreunde luid toen hij neerkwam op de grond. Evening wendde zijn kop er naartoe en trok verschrikt een wenkbrauw op.''Nee, het gaat wel..' zei hij voordat Evening ook maar iets kon opmerken tegen hem. Evening mompelde onverstaanbaar, en keek de andere kant op. Hmm.. hij ging vast door zijn enkels heen, ofzo. Maar als hij zei dat er niks aan de hand was, liet hij hem maar gaan zonder nog verder iets te zeggen. Blitzy klopte het stof uit zijn haren, maar merkte niet dat het stof nu op Evening terecht kwam. Evening had nooit goed tegen stof gekund. Hij was er vast allergisch voor, maar had het nooit laten testen of controleren, dat had hij niet nodig gevonden. Evening keek naar de stof die door de lucht zweefde, en begon daarna hard te niezen, verscheidene keren achter elkaar. Hij rende een paar meter van Blitzy weg, en veegde daarna het stof van zijn kop af, en schudde zijn kop toen het niezen eindelijk stopte. Hij keek terug naar Blitzy, die vast dacht dat hij een of andere mongolenactie had gedaan. ''Sorry.. ben allergisch geloof ik..'' legde Evening uit, en liep daarna weer rustig naar de Monferno toe. ''Je hebt die gil van Silverbreeze waarschijnlijk gehoord?'' Evening knikte instemmend, en luisterde daarna door. Blitzy zei dat ze waarschijnlijk naar het Crystal lake moesten. Evening keek hem twijfelend aan. ''Ik denk het eerlijk gezegd niet..'' antwoordde hij tegen hem. ''Het Crystal lake is in het andere deel van PokéRPG. Als hij vanaf daar had geroepen, hadden we het niet eens gehoord. Het klinkt dichterbij..'' Evening liep naar de uitgang van de stenen toren, en keek om zich heen. ''Het kwam daar vandaan, ongeveer'' zei Evening, terwijl hij zijn oren spitste en naar een bepaalde kant opkeek. ''Dat moet dus het Timerise forest zijn,..'' hij draaide zich een stuk, en ging verder. ''Of bij de Sandtomb Desert..'' Daarna keek Evening om naar Blitzy. ''Ik denk het tweede, eerlijk gezegd. Dat is dichterbij..'' hij keek daarna weer voor zich uit, en wist het nu zeker. ''Zullen we daar naartoe gaan?'' vroeg hij, omdat ze wel samen moesten gaan, vond hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.Evening.tk
Thane

Thane

Man Aantal berichten : 1328
Leeftijd : 26
Registration date : 05-04-09

Over je pokemon
Leeftijd: 26
Status: Gezond
Partner: Forever alone

Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Emptydo jun 10, 2010 8:43 pm

Evening nieste paar keer. ''Uhh, gaat het..?'' sprak hij vaagjes. 'Sorry.. ben allergisch geloof ik.' reageerde Evening. ''Oh...'' zei Blitzy. ''Ik heb je horen praten met een Pokémon.. Dustfire is hier niet?'' 'Het kwam daar vandaan, ongeveer.' zei hij terwijl hij naar de uitgang van de toren liep. 'Dat moet dus het Timerise forest zijn,' ''Uhm..'' zei Blitzy verward terwijl hij ook naar de uitgang liep. 'Of bij de Sandtomb Desert..' Daarna keek Evening om naar Blitzy. ''Ik denk het tweede, eerlijk gezegd. Dat is dichterbij..' Blitzy knikte. ''Goed, naar het Sand Tomb Dessert dus..?'' zei hij grijnzend. Hij stapte uit de toren en voelde de warme magma-grond onder zijn voeten. Blitzy grijnsde nog beter. ''Wie het eerste bij Silverbreeze is..'' zei hij geamuseerd, terwijl zijn beide vuisten wit oplichtten. ''Ik zie je daar..'' zei Blitzy nog voor Evening iets kon zeggen. En één seconde later schoot hij als een raket vooruit, alsof hij op een Pokémon zat die supersnel ging. Evening kon hem waarschijnlijk vlug volgen en inhalen, omdat Quick Attack redelijk snel was, maar de afstootkracht van Manch Punch die Blitzy gebruikte was ook snel en krachtig, de wind vloog in zijn gezicht, alsof die zijn oogballen in zijn scheldel wou duwen. Blitzy ontweek een geiser, die keiheet water spoot, zelfs voor zijn vacht was het hete water gevaarlijk, zijn staart kon ervan doven.. Een geel gebied kwam dichter.. Het SandTomb Dessert kwam dichter en dichter..

-erg kort, sorry ik had bijna geen tijd.. o-o-
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Zoeken in de Burning Tower. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoeken in de Burning Tower.   Zoeken in de Burning Tower. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Zoeken in de Burning Tower.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» In de Burning Tower
» T donkerste deel van de burning tower...
» De Bruning Tower !
» Top van de tower (dustfire's schuilplaats)
» Battle tower! (deel 2 xD)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: Archief-