Inciala
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Shadow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shadow
Administrator
Shadow

Vrouw Aantal berichten : 5471
Leeftijd : 25
Registration date : 07-07-08

Over je pokemon
Leeftijd: 18 years.
Status: Gezond
Partner: Evening ღ

Shadow Empty
BerichtOnderwerp: Shadow   Shadow Emptydi mei 05, 2015 3:25 pm

if you need a friend
please just say the word
Naam: Shadow
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Geboortedatum: 13 juli
Soort: Raichu
Type: Electric / Dark
Themesong: Missing You - All Time Low
Uiterlijk: Shadow heeft haar naam te danken aan haar vreemd gekleurde vacht. Als Pikachu was ze bijna volledig zwart, een kleur die men met schaduwen associeert. Alleen haar wangen, haar staart en de binnenkant van haar oren zijn de kleur die het bij alle Raichu’s is, namelijk geel. Op haar linkeroog heeft ze een teken wat ze tijdens één van haar avonturen op daar heeft gekregen. Wat het betekent is onbekend.

Karakter: Shadow is een liefdevol en gevoelig wezen. Ze kan nogal moederlijk uit de hoek komen, wat natuurlijk helemaal geen slechte eigenschap is. Ze voelt zich snel verantwoordelijk voor anderen en zou het liefst iedereen onder haar bescherming nemen. Ze heeft sterke emoties en het zal ook vaak genoeg voor komen dat dit er uit komt in de vorm van tranen, al laat ze dit liever niet aan anderen zien. Shadow heeft het in zich om een leider te zijn, maar kiest er zelf liever voor om wat verder op de achtergrond te verdwijnen.

Geschiedenis: Het gebeurt niet elke dag dat er een Pichu wordt geboren die een speciale kleur heeft, en al helemaal niet dat die speciale kleur zwart is. Naidow was haar geboortenaam, en ze was de enige zwarte Pichu waar haar ouders ooit van gehoord hadden. Leven was niet makkelijk met een kind van zo’n speciale kleur, want het kind viel op en trok mogelijk andere Pokémon aan met slechte bedoelingen. Ze hielden haar zo veel mogelijk verborgen en onder hun bescherming. Dit zorgde er voor dat de andere kinderen haar zagen als ‘speciaal’, in de slechte zin. Wanneer het pesten begon wist Naidow niet meer, maar het kostte niet lang voor ze zichzelf net zo hard haatte als de woorden die naar haar geroepen werden als de ouders niet luisterden.

Haar zelfhaat maakte het moeilijker om te evolueren, en het was dan ook geen wonder dat ze pas als één van de laatsten van haar nest een Pikachu werd. Haar late evolutie was nog een reden voor de anderen om haar belachelijk te maken. Als Pikachu had ze er echter vertrouwen in dat ze zich alleen kon redden, dus vroeg ze haar ouders of ze mocht vertrekken. Naidow verliet haar nest met een bittere nasmaak, en ze wist niet of ze haar broers en zussen snel weer terug wilde zien.

De reis was lang, maar geweldig. Buiten het nest werd ze stukken minder gepest, al was dit deels omdat ze contact zo veel mogelijk probeerde te vermijden. De zwarte Pikachu besloot dat Naidow niet meer haar naam was en noemde zich vanaf nu Shadow. Ze verbrak hiermee wel een stukje van de band die ze met haar ouders had, maar als rebels kind dacht ze daar niet over na.

Ze was bijna twaalf jaar  oud toen ze voor het eerst over de Articu Icecave hoorde. Naïef en onwetend bracht ze zichzelf de grot in, hopend om de legendarische Articuno te zien. Ze had geen succes, maar wat ze wel vond was vriendschap. De Houndoom die haar ‘gered’ had uit de grot, bleef nog lang haar beste vriendin. Het was een reden voor Shadow om in dit gebied, Inciala genoemd, te verblijven. Ze leerde hier nog meer Pokémon kennen die een speciaal plekje in haar hart verkregen, evolueerde in een Raichu, en wist zelfs een machine te vinden die haar van het Dark type kon voorzien. Ze vond een deel van haar familie, vond liefde, stichtte een familie, en vocht mee in een oorlog. Inciala was zo veel meer dan ze er van had verwacht toen ze er voor het eerst van hoorde, en het was zo veel meer haar thuis geworden dan het gebied waar ze in geboren was. Toch koos ze er voor om het gebied enkele keren te verlaten, waarvan de laatste keer was toen de Solaris het halve gebied hadden geclaimd. Ze zocht een tijdje naar een plek buiten Inciala die ze als thuis kon beschouwen, maar met weinig succes.

Hierom zette ze kortgeleden opnieuw voet in het gebied waar ze is gegroeid tot wie ze nu is. Het gebied is echter veranderd, en of het nog echt als thuis voelt is nog maar de vraag. Of haar verblijf tijdelijk of permanent is, bepaalt ze dan ook pas in de loop van de dagen.

Trivia:
* De kleur van Shadow's elektrische aanvallen is donkergrijs.
* ??? meer feitjes volgen
template coded by always and forever of atf


_________________
SHADOW - ANGEL - JULIA
Shadow ShadowS15_zpsa955ea96
I heard that you've been
Having some trouble finding your place in the world.
I know how much that hurts,
But if you need a friend
Then please just say the word.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://inciala.actieforum.com/forum.htm
 

Shadow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Shadow Clouds...
» Shadow's party! ^^
» naidow/shadow
» Shadow is terug
» Praten met Shadow

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inciala :: off-game :: Voorstellen :: Personage voorstellen-